LAMISIL SOLO 1 % 4 g liuos iholle

21,65 € 22,79 €
Vertailuhinta: 0.79 €/g
Alennettu hinta kirjautuneelle kanta-asiakkaalle.

Lamisil Solo on jalkasilsan (jalkasienen) kerta-annoshoito. Vaikuttava aine terbinafiini tappaa jalkasilsaa aiheuttavat sienet. Jalkojen iholle levitetty liuos muodostaa tasaisen kalvon, joka säilyy ja vaikuttaa iholla useita päiviä. Kalvon kautta jalkasilsaa hoitava vaikuttava aine kulkeutuu ihoon. Alle 18-vuotiaille ja pitkäaikaiseen käyttöön vain lääkärin määräyksestä.

Ei saatavilla

Tuotekuvaus

Vaikuttava aine

TERBINAFIINIHYDROKLORIDI

Käyttötarkoitus

Aikuisten jalkasilsan hoito.

Annostus

Kerta-annos kumpaankin jalkaan.

Lääkkeen ottaminen

Molemmat jalat sekä kädet pestään ja kuivataan huolellisesti ennen lääkevalmisteen käyttöä. Ensin hoidetaan toinen jalka, sitten toinen. Varpaiden väleistä aloittaen lääkettä levitetään ohuesti ja tasaisesti varpaiden väleihin ja ympäriinsä kaikkialle varpaisiin. Sitten voidellaan koko jalkapohja ja jalkaterän sivut 1,5 cm korkeuteen. Lääkettä levitetään samalla tavalla toiseen jalkaan, vaikka iho näyttäisikin terveeltä. Lääkkeen annetaan kuivua kalvoksi 1-2 minuutin ajan. Tämän jälkeen pestään kädet.Parhaan tuloksen saamiseksi hoidettua aluetta ei pidä pestä 24 tuntiin lääkkeen levittämisen jälkeen. Tästä syystä Lamisil Solo suositetaan levitettäväksi iholle suihkun tai kylvyn jälkeen, minkä jälkeen odotetaan samaan kellonaikaan seuraavana päivänä, ennen kuin jalat pestään varovasti uudelleen; pesun jälkeen jalat taputellaan varovasti kuiviksi. Lääkettä käytetään tarvittava määrä niin, että molemmat jalat tulevat käsitellyiksi edellä esitetyn mukaisesti.Koska kyseessä on kerta-annostelu, on tärkeää kiinnittää huomiota oikeaan annostelutekniikkaan.

Vaikutustapa

Jalkasilsa on paikallinen sieni-infektio. Terbinafiini on vaikuttaa sienisolujen aineenvaihduntaan, mikä johtaa solujen kuolemaan.

Haittavaikutukset

Paikallisessa annostelussa terbinafiinin haittavaikutukset ovat harvinaisia. Joskus voi esiintyä erilaisia iho-oireita.

Raskaus ja imetys

Lääkettä ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana.

Säilytys

Säilytä alkuperäispakkauksessa. Herkkä valolle. Säilytä alle 30 °C.

Ulkonäkö

Kirkas tai hieman samea viskoosi liuos.

Tuotetiedot

Pakkauskoko29 g
Päiväys 31.5.2026
Brändi Lamisil
Markkinoija Haleon Finland Oy
SKU 66687
EAN 7046260666870
Tuoteryhmät

Liittyvät Artikkelit