Magnecit 200 tabl magnesiumsitraatti + b6-vitamiini

Arvio:
88% of 100
Ei saatavilla
Vertailuhinta: 0.08 €/kpl
15,50 €
30 päivän alin hinta: 13,95 €

Hyvin imeytyvä ja tehokas magnesiumvalmiste. Nieltävä tabletti.

Hyvin imeytyvä ja tehokas magnesiumvalmiste. Nieltävä tabletti. 
Käyttötarkoitus:
Helposti imeytyvä magnesiumsitraatti aktiiviliikkujille, urheilijoille ja ikääntyville. Valmiste sisältää myös B6-vitamiinia, joka tehostaa magnesiumin vaikutuksia. Edistää hermoston sekä lihasten hyvinvointia ja auttaa ehkäisemään kramppeja, suonenvetoja ja takaa levolliset yöunet. Kalvopäällysteinen, makeutusaineeton tabletti on helppo niellä. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.


Annostelu:
1 tabletti 2 kertaa päivässä.


Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää:
magnesium 300 mg, B6-vitamiini 3 mg. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.   


Koko:
200tbl


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää: magnesium 300 mg, B6-vitamiini 3 mg.


Ainesosat: magnesiumsitraatti (anhydraatti), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piioksidi), tabletin päällyste (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki, titaanidioksidi, polyetyleeniglykoli), tabletin hajoitusaine (natriumkarboksimetyylitärkkelys), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini). 

Tuotetiedot
Pakkauskoko200 kpl
Brändi Magnecit
Markkinoija Decem Pharma
SKU 8099639
EAN 6430038770028
Tuoteryhmät