Magnecit 30 tabl magnesiumsitraatti + b6-vitamiini

4,80 €
30 päivän alin hinta: 4,80 €
Vertailuhinta: 0.16 €/kpl

Hyvin imeytyvä ja tehokas magnesiumvalmiste. Nieltävä tabletti. 

Saatavilla

Tuotekuvaus

Hyvin imeytyvä ja tehokas magnesiumvalmiste. Nieltävä tabletti. 
Käyttötarkoitus:

Helposti imeytyvä magnesiumsitraatti aktiiviliikkujille, urheilijoille ja ikääntyville. Valmiste sisältää myös B6-vitamiinia, joka tehostaa magnesiumin vaikutuksia. Edistää hermoston sekä lihasten hyvinvointia ja auttaa ehkäisemään kramppeja, suonenvetoja ja takaa levolliset yöunet. Kalvopäällysteinen, makeutusaineeton tabletti on helppo niellä. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä. 


Annostelu:

1 tabletti 2 kertaa päivässä. 


Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää:

magnesium 300 mg, B6-vitamiini 3 mg. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.   


Koko:

30tbl


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää: magnesium 300 mg, B6-vitamiini 3 mg.


Ainesosat: magnesiumsitraatti (anhydraatti), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piioksidi), tabletin päällyste (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki, titaanidioksidi, polyetyleeniglykoli), tabletin hajoitusaine (natriumkarboksimetyylitärkkelys), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini).

Tuotetiedot

Pakkauskoko30 kpl
Brändi Magnecit
Markkinoija Decem Pharma
SKU 8008513
EAN 6430038770035
Kategorioita

Liittyvät Artikkelit