Arvio:
100% of 100

Natusan Baby Oil hoitoöljy 300 ml

4,50 €
30 päivän alin hinta: 4,05 €
Vertailuhinta: 0.02 €/g

Suojaava ja kosteuttava hoitoöljy ihon päivittäiseen, hellävaraiseen hoitoon. Monikäyttöinen Natusan® by Johnson’s® Baby Oil -hoitoöljy sitoo kosteutta ja jättää ihon pehmeäksi. Sopii ihon kosteutukseen ja hierontaan.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Tosi miellyttävä iholle ja kestää kauan pehmeä tunne, ei rasvainen olo Turvallinen

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Kehitetty erityisesti sitomaan kosteutta ja pitämään herkän ihon pehmeänä ja terveen tuntuisena. Kosketus kehittää läheistä suhdetta vauvaan. Vauvan hierominen hoitoöljyllä kehittää läheistä suhdetta, ja se on rentouttavaa sekä vanhemmalle että vauvalle. Koostumus on kehitetty minimoimaan allergiariski. Ei sisällä väriaineita. Täydellinen myös vanhemmille lapsille ja aikuisille!

Levitä pieni määrä öljyä kämmeniisi ja hiero käsiä yhteen lämmittääksesi sen, sitten hiero hellävaraisesti ihoon. Käytä mieluusti kylvyn tai suihkun jälkeen, kun iho on vielä kostea.

Säilytä lasten ulottumattomissa estääksesi tuotteen juomisen tai vahingossa henkeen vetämisen, mikä voi aiheuttaa vakavan vamman. Hengitysongelmien ilmaantuessa ota välittömästi yhteys lääkäriin. Vain ulkoiseen käyttöön.

Sisältö:

null


Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

PARAFFINUM LIQUIDUM

ISOPROPYL PALMITATE

PARFUM

Tuotetiedot

Pakkauskoko284 g
Brändi Natusan
Markkinoija Johnson & Johnson
SKU 2154003
EAN 3574661516417
Kategorioita

Liittyvät Artikkelit