Puhdas+ Collagen Booster 100 % Vegan Mango & Orange 400 g

31,45 €
30 päivän alin hinta: 31,45 €
Vertailuhinta: 0.08 €/g

100% vegaaninen kollageeniboosteri nyt ensimmäisenä suomessa! Makuna hedelmäinen mango&appelsiini.

Collagen Boosterit ovat monipuolisia kauneuden täsmätuotteita. Ne sisältävät aminohappoja, joista kollageeni muodostuu sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin tuotantoa elimistössä. Valmisteeseen on myös lisätty luonnollista bambu-uutetta, joka sisältää runsaasti luonnollista piitä.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Kollageeni on proteiini, jota löytyy koko ihmiskehosta ja sitä tarvitaan kudoksien rakentumiseen. Kollageeni muodostaa noin 30 % ihmiselimistön proteiineista ja ihosta sitä löytyy jopa 70 %. Lisäksi kollageenia on erityisen runsaasti hampaissa, nivelissä, luustossa, jänteissä ja verisuonissa. Kollageenin riittävä muodostus onkin tärkeää näiden kudoksien toiminnalle ja lujuudelle.

Annostus: 1 ruokalusikallinen vuorokaudessa. Sekoita veteen tai smoothieen. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Annosmäärä yhdestä purkista n. 50 annosta.

Ikääntyessä elimistön kyky tuottaa kollageenia alkaa hidastua. Hidastuminen alkaa jo noin 25 vuoden iässä, kunnes se loppuu kokonaan keski-iän paikkeilla. Tämä seurauksena kudokset haurastuvat, mikä huomataan usein ensimmäisenä ihon veltostumisena, ryppyinä ja niveljäykkyytenä.

Elimistön oman kollageenintuotannon hiipumista voi tukea kollageenivalmisteilla mutta niiden ongelma on että kollageenilisää on saatavilla vain eläinperäisistä lähteistä. Tästä johtuen vegaania ruokavalioita noudattaville ei markkinoilla ole ollut saatavilla ravintolisää kehon kollageenipitoisuutta tukemaan.

Siksi Puhdas+ tuo markkinoille täyden uudentyyppiset kollageenituotteet: Collagen Boosterit! Collagen Boosterit ovat monipuolisia kauneuden täsmätuotteita, jotka sisältävät kahdeksaa aktiivista tehoainetta. Ne sisältävät aminohappoja joista kollageeni muodostuu sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin tuotantoa elimistössä. Tuotteen bambu-uute sisältää myös runsaasti luonnollista piitä.

Ainesosat

L-glysiini, luonnollinen aromi (mango, appelsiini), L-hydroksiproliini, L-glutamiinihappo, L-alaniini, L-arginiinihydrokloridi, acerola-jauhesekoitus (dikalsiumfosfaatti, askorbiinihappo, trikalsiumfosfaatti,  acerolamehujauhe, johanneksenleipäpuujauhe, piidioksidi), bambu-uute, makeutusaine (stevioliglykosidit), L-proliini, beetakaroteeni.  Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa. RAVINTOLISÄ.

Ravintosisältö/Näringsinnehåll1 ruokalusikallinen/matsked (8g)
C-vitamiini / C-vitamin144 mg
L-Glysiini / L-Glysin1,70 g
L-Proline / L-Prolin0,06 g
L-Hydroksiproliini / L-Hydroxyprolin1,02 g
L-Glutamiinihappo / L-Glutaminsyra1,00 g
L-Arginiini / L-Arginin0,70 g
L-Alaniini / L-Alanine0,75 g
Bambu-uute / Bamboo extract0,45 g

 *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget.

Raaka-aineet eivät ole peräisin Suomesta. /Råvarorna är inte från Finland.

Tuotetiedot

Pakkauskoko400 g
Päiväys 31.3.2025
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 20000730
EAN 6430077250024
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+