Kollageeni 14 annospussia

9,90 € 18,60 €
30 päivän alin hinta: 9,90 €
Vertailuhinta: 0.15 €/g
Tarjous voimassa 29.2.2024 asti

Puhdas+ Beauty Kollageeni annospussit ovat uusi kätevä tapa nauttia kollageenia.

Tuote sisältää tehokkaan ja hyvin imeytyvän yhdistelmän hydrolysoitua kollageenia ja C-vitamiinia. Yhdessä pussissa on 2,5 g tutkittua ja patentoitua kollageenia.

Kollageeni siloittaa juonteita ja ryppyjä sekä lisää ihon kimmoisuutta.

Ei saatavilla

Tuotekuvaus

Kaunis iho ja hiukset! Kollageeni muodostaa 30% ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.


Sekoita jauhe veteen. Parhaiten jauhe sekoittuu shakerissä tai sekoita vaikkapa vesipullossa ja ota mukaan! Valmiissa juomassa on raikas, mieto sitruunan maku.


Valmistettu Suomessa.


1 annospussi vuorokaudessa.Sekoita jauhe veteen tai muuhun nesteeseen. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. 


Ainesosat

hydrolysoitu nautakollageeni, natrium-L-askorbaatti, luontainen sitruuna-aromi, makeutusaine (stevioglykosidit). Ei sisällä maitoa, laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa. RAVINTOLISÄ.


Tuotetiedot

Pakkauskoko66 g
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 342664
EAN 6430077252424
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+