Kollageeni 14 annospussia

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.71 €/kpl
Tarjous voimassa 31.10.2023 asti
9,90 € 18,60 €
30 päivän alin hinta: 9,90 €

Puhdas+ Beauty Kollageeni annospussit ovat uusi kätevä tapa nauttia kollageenia.

Tuote sisältää tehokkaan ja hyvin imeytyvän yhdistelmän hydrolysoitua kollageenia ja C-vitamiinia. Yhdessä pussissa on 2,5 g tutkittua ja patentoitua kollageenia.

Kollageeni siloittaa juonteita ja ryppyjä sekä lisää ihon kimmoisuutta.

Kaunis iho ja hiukset! Kollageeni muodostaa 30% ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.


Sekoita jauhe veteen. Parhaiten jauhe sekoittuu shakerissä tai sekoita vaikkapa vesipullossa ja ota mukaan! Valmiissa juomassa on raikas, mieto sitruunan maku.


Valmistettu Suomessa.


1 annospussi vuorokaudessa.Sekoita jauhe veteen tai muuhun nesteeseen. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. 


hydrolysoitu nautakollageeni, natrium-L-askorbaatti, luontainen sitruuna-aromi, makeutusaine (stevioglykosidit). Ei sisällä maitoa, laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa. RAVINTOLISÄ.


Tuotetiedot
Pakkauskoko14 kpl
Päiväys 27.2.2025
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 342664
EAN 6430077252424
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+