Puhdas+ Magnesiumglysinaatti 200g

Arvio:
70% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.08 €/g
16,25 €
30 päivän alin hinta: 16,25 €

Puhdas+ Magnesiumglysinaatti on vahva ja lisäaineeton magnesiumbisglysinaattivalmiste. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Puhdas+ Magnesiumglysinaatti on suunniteltu erityisesti iltaan, hermostoa ja levollista unta tukemaan.
Magensiumglysinaatin teho perustuu tehokkaasti imeytyvään magnesiumiin sekä sen kuljetinaineeseen glysiiniin.

Magnesiumglysinaatissa magnesium on kiinnittynyt aminohappo glysiiniin. Glysiiniä tarvitaan esimerkiksi maksassa ja sen on osoitettu neutralisoivan mahan liiallista happamuutta.

Magnesiumglysinaatti voi lievittää hermokipuja, rentouttaa lihaksia, parantaa yöunta ja sitä on suositeltu erityisesti niille, jotka heräilevät maksaperäisen stressin seurauksena yhden ja kolmen välillä yöllä.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.


Annostus: Aikuisille 3 mittalusikallista vuorokaudessa. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta. 


Pakkauskoko: 200g


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Dosering: För vuxna 3 måttskedar dagligen. Pulvret blandas i ett glas vatten, saft eller smoothie. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ainesosat: magnesiumbisglysinaatti. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ingredienser: magnesiumbisglycinat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer och veganer.

RAVINTOSISÄLTÖ/ NÄRINGSINNEHÅLL 3 mittalusikallista / måttskedar

Magnesium 250 mg (*67 %)

Tuotetiedot
Pakkauskoko200 g
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 20000265
EAN 6430050006853
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+