Arvio:
69% of 100

Puhdas+ Magnesiumglysinaatti 200g

15,89 €
30 päivän alin hinta: 15,89 €
Vertailuhinta: 0.08 €/g

Puhdas+ Magnesiumglysinaatti on vahva ja lisäaineeton magnesiumbisglysinaattivalmiste. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Saatavilla

Arvostelut

3.5
 • Nukkumatin unihiekkaa

  Kun aloin käyttämään tuotetta, unettomat yöt jäivät menneisyyteen. En enää heräile keskellä yötä ja unenlaatuni on parantunut huomattavasti. Otan yhden mittalusikallisen tuotetta 30-60 min ennen nukkumaanmenoa. Tuotteen maku ei ole miellyttävä, mutta se ei minua haittaa. Suosittelen jokaiselle!

  Suosittelen
 • Hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen

  Runsas pakkauskoko ja helppo annostelu sisällä olevan mittalusikan ansiosta. Puhdas tuote, johon ei ole lisätty muita (turhia) ainesosia.

  Suosittelen
 • Hyvä vaikutus ja makuun tottuu

  Pari viikkoa käyttänyt ja stressi/ ahdistuneisuus on kadonnut paljon. Maku on aika paha alussa varsinkin. Itse vedän mittalusikallisen kerrallaan suuhun ja päälle jotain mehua ja maku ei ole ollenkaan hirveä sen jälkeen.

  Suosittelen
 • Hyvä tuote

  Yllättävää kyllä mutta tämän lisäravinteet käytön jälkeen olen nukkunut levollisemmin sekä stressitasot päivällä laskeneet. Tullut käytettyä veteen sekoitettuna kaksi mittakupillista jauhetta. Maku ei ole mitenkään hyvä mutta pystyy juomaan varsinkin kun huomaa avun minkä tuo

  Suosittelen
 • Tämän käytön aloitettuani olen aamuisin herännyt aina virkeänä. Jauhe on helppo annostella, mutta maistuu kieltämättä vähän ikävältä. Mantelimaito peittää maun aika hyvin kuitenkin :)

  Suosittelen
 • Pahan makuista

  Maistuu erittäin pahalle, vaikka sekottaisi mihin. Käyttämättä jäi.

 • pahhaa!

  on kyl niin pahanmakuist, että ei saa millään sitä alas. yritin sekoittaa juomiin, ja myöskin suora lusikasta, no ei. kauheeta!

Tuotekuvaus

Puhdas+ Magnesiumglysinaatti on suunniteltu erityisesti iltaan, hermostoa ja levollista unta tukemaan.
Magensiumglysinaatin teho perustuu tehokkaasti imeytyvään magnesiumiin sekä sen kuljetinaineeseen glysiiniin.

Magnesiumglysinaatissa magnesium on kiinnittynyt aminohappo glysiiniin. Glysiiniä tarvitaan esimerkiksi maksassa ja sen on osoitettu neutralisoivan mahan liiallista happamuutta.

Magnesiumglysinaatti voi lievittää hermokipuja, rentouttaa lihaksia, parantaa yöunta ja sitä on suositeltu erityisesti niille, jotka heräilevät maksaperäisen stressin seurauksena yhden ja kolmen välillä yöllä.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.


Annostus: Aikuisille 3 mittalusikallista vuorokaudessa. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta. 


Pakkauskoko: 200g


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Dosering: För vuxna 3 måttskedar dagligen. Pulvret blandas i ett glas vatten, saft eller smoothie. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ainesosat: magnesiumbisglysinaatti. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ingredienser: magnesiumbisglycinat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer och veganer.

RAVINTOSISÄLTÖ/ NÄRINGSINNEHÅLL 3 mittalusikallista / måttskedar

Magnesium 250 mg (*67 %)

Tuotetiedot

Pakkauskoko200 g
Päiväys 30.4.2027
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 20000265
EAN 6430050006853
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+