Arvio:
73% of 100

Puhdas+ Magnesium 250 mg +33% 200 g

12,50 €
30 päivän alin hinta: 12,50 €
Vertailuhinta: 0.04 €/g

Magnesium on tärkeä kivennäisaine, koska se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. 

Saatavilla

Arvostelut

3.7
 • Toimiva magnesium

  Toimiva miedonmakuinen magnesiumjauhe. Menee hyvin ihan veteenkin sekoitettuna.

  Suosittelen
 • Miedon makuinen magnesiumjauhe joka tekee tehtävänsä!

  Suosittelen
 • Tutustun tuotteeseen vasta 1. kertaa. Ensin vieroksuin makua, sitten totuin. Nyt pitää muistaa ottaa 2 h ennen nukkumaan menoa niin uni tulee kun menen sänkyyn ja nukun paremmin.

  Suosittelen
 • Toimiva magnesiumjauhe

  Toimiva tuote. Riittävän neutraalin makuinen veteen sekoitettuna.

  Suosittelen
 • Varmasti hyvä tuote mutta itselle liikaa vaivaa pohtia joka kerta että mihinkä tuotetta voi sekoittaa ilman että muuttaa väriä, makua tai hajua.

  Tuote on erittäin vahvan makuista. Tykkään sekoittaa puhdas+ sarjan collageeni jauhetta puuroon ja ostin magnesiumista tämän jauheversion koska ajattelin että sen saa kätevästi heitettyä myös puuron joukkoon, mutta tämä värjäsi puuron vihreäksi ja sai sen haisemaan mädältä kananmunalta. Magnesium myös värjää ainakin mustaherukkamehun vihreäksi ja muuttaa makua täysin. Veteen sekoitettuna väri pysyy valkoisena ja maku on ihan ok. Varmasti toimiva tuote mutta jos olisin itse tiennyt nämä seikat olisin ostanut mielummin nieltävän tabletti version.

 • Jos sinulla menee vatsa löysäksi tästä tuotteesta se johtuu siitä, että magnesiumsitraatti sekä magnesiumoksidi toimivat hyvin laksatiiveina. Magnesiumin lisäravinteena tämä on erittäin huono vaihtoehto.

Tuotekuvaus

Magnesium on tärkeä kivennäisaine, koska se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina. Magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja elektrolyyttitasapainoa.


Aikuisille 1-2 mittalusikallista (1-2 ml) vuorokaudessa. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua, smoothieta tai palautusjuomaa. 


Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. 


Pakkauskoko: 200g


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

RAVINTOSISÄLTÖ

1-2 mittalusikallista (1-2 ml)

Magnesium

250 – 500 mg (*67-133 %)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Magnesiumsitraatti, magnesiumoksidi


Tuotetiedot

Pakkauskoko300 g
Päiväys 19.6.2025
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 334305
EAN 6430050001308
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+