SiderAL Forte rauta kampanjapakkaus 3x20 kaps 30 mg

Arvio:
92% of 100

Saatavilla

54,50 €
Valitse vaihtoehdot
SiderAL FORTE rauta 30mg 20 kaps   + 0,00 €

* Pakolliset kentät

Sinun valintasi
SiderAL Forte rauta kampanjapakkaus 3x20 kaps 30 mg
SiderAL Forte rauta kampanjapakkaus 3x20 kaps 30 mg

Saatavilla

54,50 €

Yhteenveto

  SiderAL® FORTE on uuden sukupolven rautalisä, joka sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. Suun kautta nautittava ja tehokas sukrosomiaalinen rauta sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita.

  Tuote sisältää 3x20 kaps

  Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresteri (rasvahappojen sakkaroosiesterit) takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn. Suun kautta nautittava ja tehokas sukrosomiaalinen rauta sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita.

   

  ANNOSTELUOHJE: 1 kapseli päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan, milloin tahansa vuorokauden aikana. Muut ravintoaineet tai lääkeaineet eivät vaikuta imeytymiseen.

   

  PAKKAUS: 3x20 kapselia. Kapseli voidaan avata, jos on nielemisongelmia tai halutaan välttää gelatiini. Jauhe voidaan nauttia sopivan ruoan, esimerkiksi jogurtin, kanssa.

   

  VAIKUTTAVAT AINEET

  Sukrosomiaalinen rauta 30 mg

   

  C-vitamiini 70 mg

   
  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

  Sideral® r.m. -Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini, trikalsiumfosfaatti); täyteaine: mikrokiteinen selluloosa;
  hydroksipropyylimetyyliselluloosa; C-vitamiini (askorbiinihappo); paakkuuntumisenestoaineet:
  rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi; väriaine: punainen rautaoksidi.


  Gluteeniton. Sopii kasvis/vegaaniruokavalioon

  Tuotetiedot
  Pakkauskoko60 kpl
  Brändi Sideral
  Markkinoija Sabora
  SKU 92878583
  Tuoteryhmät

  Lisää tuotteita tuotemerkiltä Sideral