Arjen apuvälineet

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 312

Tilaamasi tuotteet

 1. Omron M2 verenpainemittari
  Arvio:
  94%
  49,90 € 78,00 €
 2. Apteq verenpainemittari Q5
  Arvio:
  91%
  86,24 € 107,80 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 312

Tilaamasi tuotteet

Arjen apuvälineet – tärkeimmät tuotteet jokaiseen kotiin

Vietämme paljon aikaa kotonamme perheemme ja läheistemme kanssa. On tärkeää, että kodista löytyy tärkeimmät arjen apuvälineet, jotta esimerkiksi lapsen sairastaessa tai yllättävän esteen sattuessa kotoa löytyy sopivat tuotteet. Valikoimastamme löydät muun muassa lääkeannostelijat, herkän ihon puuvillakäsineet sekä helppokäyttöiset kotitestit.

Arjessa jaksaminen vaatii myös hyvää koko kehon terveyttä, jonka analysoinnin ja seurannan tueksi suosittelemme ottamaan hyvinvoinnin mittarit ja laitteet. Esimerkiksi verenpainemittari, diagnostiikkavaaka sekä erilaiset kuumemittarit kuuluvat valikoimaamme.

Digitaalinen kuumemittari ja otsakuumemittari

Digitaalinen kuumemittari on hyvä olla osa jokaisen kodin vakiovarustelua. Helppokäyttöinen Apteekki digitaalinen kuumemittari mittaa kuumeen 60 sekunnissa. Tuotteen avulla ruumiinlämmön voi mitata helposti kainalosta, suusta tai peräaukosta.

Koko perheelle sopiva Braun No Touch + Touch otsakuumemittari tekee ruumiinlämmön mittaamisesta helppoa myös lasten kohdalla – voit mitata lämpötilan jopa lapsen nukkuessa. Otsakuumemittari ohjataan kulmakarvojen väliin, josta se suorittaa mittauksen äänettömästi ja ilman kosketusta. Helppoa, vai mitä?

Beright koronan kotitesti syljestä

Jos haluat testata koronan kotona, voit tehdä kotitestin nopean tuloksen saamiseksi. Kotona tehtävä antigeenipikatesti sopii koronavirusinfektion toteamiseen.

Beright koronan kotitesti on helppo ja nopea näytteenotto sylkinäytteestä. Tuote havaitsee myös koronan omikron-muunnoksen. Kotitesti sopii sekä oireellisille että oireettomille.

Asiakkaamme suosittelevat: Apteq verenpainemittari

Verenpaineen mittaus antaa arvokasta tietoa terveydestäsi. Monet tekevätkin mittauksia kotona. Jotta verenpaineen mittaus kotona onnistuu, tarvitset siihen sopivan laitteen.

Apteq Q5 on edistyksellinen, täysin automaattinen olkavarsiverenpainemittari. Mittari tunnistaa nopean ja helpon verenpaineenmittauksen yhteydessä rytmihäiriön yleisesti (ARR) ja lisäksi erottelee tarkasti eteisvärinän (AFib) ja lisälyönnin (PC). 

WellO2 Care hyvinvointilaite hengitysteille

WellO2 Care hyvinvointilaite on erinomainen tuki flunssakausiin sekä talven pakkasiin, sillä laitteen lämmin höyry kosteuttaa limakalvoja, vahvistaa hengityslihaksia ja avaa hengitysteitä. Suosittelemme etenkin kuorsaajille, ikääntyneille, urheilijoille tai ammatikseen ääntään käyttäville – sekä tietenkin kaikille, jotka haluavat tukea hengitysteiden hyvinvointia.

Mittaa ferritiinin taso – H&W Ferritiini pikatesti

Ferritiinin arvioinnilla on keskeinen rooli raudanpuuteanemian varhaisessa toteamisessa. H&W Ferritiini pikatesti on kotona tehtävä testi, joka sopii rautavaraston määritykseen. Saat vastauksen nopeasti 5 minuutissa. Tuotteessa on kaikki testaukseen tarvittava mukana. 

Lääkeannostelija arkea helpottamassa

Lääkeannostelija eli dosetti helpottaa arkea usein merkittävästi, sillä sen ansiosta lääkkeiden oikea annostelu ja päivittäinen saanti on optimaalista. Lääkeannostelija on erinomainen apuväline etenkin silloin, kun säännöllisiä lääkkeitä on käytössä useita. 

Epäiletkö keliakiaa? Biocard keliakiatesti

Keliakia on monille suomalaisille tuttu sairaus. Jos epäilet keliakiaa, suosittelemme tekemään alustavan arvion kotona tehtävällä keliakiatestillä.

Biocard keliakiatesti on nopea ja varma keliakiakotitesti keliakian alustavaan toteamiseen. Testi perustuu transglutaminaasivasta-aineiden toteamiseen sormenpääverinäytteestä. Helppokäyttöinen, luotettava keliakian kotitesti. 

Clearblue Digital raskaustesti

Viikkonäytöllinen Clearblue Digital raskaustesti on ensimmäinen ja ainoa testi, joka pystyy ajoittamaan raskauden yhtä tarkasti kuin ultraäänitutkimus. Testi antaa sanallisen tuloksen "Raskaana" tai "Ei raskaana" ja ilmoittaa lisäksi, kuinka pitkälle raskaus on edennyt. 

Puuvillakäsineet herkän ihon suojaksi

Puuvillakäsineet ovat monen atooppisesta ihosta kärsivän tärkein apuväline. Puuvillakäsineitä voidaan käyttää suojaamaan herkkää ihoa ja parantamaan käsivoiteiden imeytymistä. Ne sopivat erinomaisesti myös muiden hanskojen alle tuomaan pehmeyttä.

Arjen apuvälineet helposti Olo-apteekista

Tiedämme, että arki voi olla kiireistä – työ, kotiaskareet, harrastukset ja perhe vievät ison osan ajasta. Apteekkiin ennättäminen saattaa tuntua mahdottomalta haasteelta. Niinpä kokosimme saatavillesi tärkeimmät arjen apuvälineet, kuten kuumemittarit, lääkeannostelijat ja helppokäyttöiset kotitestit, jotta voit tilata ne kätevästi suoraan verkosta. 

Asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään oikeat tuotteet. Arkea helpottavien tuotteiden tarkoitus on tehdä arjesta hitusen vaivattomampaa ja auttaa ylläpitämään hyvää terveyttä arjessa. Koko kehon hyvinvointi on päivittäisen jaksamisen tärkein kulmakivi.