Viruseptin nenäsumute 20 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.95 €/ml
18,90 €
30 päivän alin hinta: 17,01 €
Viruseptin Nenäsumute lievittämään flunssan ja influenssan kaltaisia oireita ja lyhentämään sairastamisaikaa keskimäärin kahdella vuorokaudella. 

Viruseptin Nenäsumute lievittämään flunssan ja influenssan kaltaisia oireita ja lyhentämään sairastamisaikaa keskimäärin kahdella vuorokaudella. Viruseptin muodostaa nenän limakalvolle kosteuttavan suojakalvon, mikä auttaa elimistöä puolustautumaan luonnollisesti flunssaviruksilta.


Sisältää patentoitua iota-karrageenia (Carragelose), joka sulkee epäspesifisesti virukset sisäänsä ja estää niiden kiinnittymisen limakalvoille. Estää hengitysteiden infektioita aiheuttavien virusten lisääntymistä ja leviämistä.


Nenäsuihke on täysin hajuton ja mauton. Sopii kaikille yli 1-vuotiaista alkaen, myös raskaana oleville sekä imettäville. Viruseptin suusuihketta suositellaan lapsille ja nenäsumutetta vanhemmille.


Annostelu:

  • Yksi suihke kumpaankin sieraimeen, vähintään 3 kertaa vuorokaudessa.
  • Sopii pitkäaikaiseen käyttöön.
  • Jos oireet eivät lievene viikon hoidon jälkeen, on otettava yhteyttä lääkäriin. Taudin aiheuttajana voi olla joku muu kuin virus, esim. bakteeri.

1 ml liuosta sisältää 1,2mg iota-karrageenia (Carragelose) ja 0,4mg kappa-karrageenia, natriumkloridia ja puhdistettua vettä.

Tuotetiedot
Pakkauskoko20 ml
Päiväys 31.10.2025
Brändi Viruseptin
Markkinoija Karo Pharma
SKU 2149292
EAN 7311620011585
Tuoteryhmät