Viruseptin nenäsumute 20 ml

20,30 €
30 päivän alin hinta: 18,27 €
Vertailuhinta: 0.39 €/g
Viruseptin Nenäsumute lievittämään flunssan ja influenssan kaltaisia oireita ja lyhentämään sairastamisaikaa keskimäärin kahdella vuorokaudella. 
Saatavilla

Tuotekuvaus

Viruseptin Nenäsumute lievittämään flunssan ja influenssan kaltaisia oireita ja lyhentämään sairastamisaikaa keskimäärin kahdella vuorokaudella. Viruseptin muodostaa nenän limakalvolle kosteuttavan suojakalvon, mikä auttaa elimistöä puolustautumaan luonnollisesti flunssaviruksilta.


Sisältää patentoitua iota-karrageenia (Carragelose), joka sulkee epäspesifisesti virukset sisäänsä ja estää niiden kiinnittymisen limakalvoille. Estää hengitysteiden infektioita aiheuttavien virusten lisääntymistä ja leviämistä.


Nenäsuihke on täysin hajuton ja mauton. Sopii kaikille yli 1-vuotiaista alkaen, myös raskaana oleville sekä imettäville. Viruseptin suusuihketta suositellaan lapsille ja nenäsumutetta vanhemmille.


Annostelu:

  • Yksi suihke kumpaankin sieraimeen, vähintään 3 kertaa vuorokaudessa.
  • Sopii pitkäaikaiseen käyttöön.
  • Jos oireet eivät lievene viikon hoidon jälkeen, on otettava yhteyttä lääkäriin. Taudin aiheuttajana voi olla joku muu kuin virus, esim. bakteeri.

Ainesosat

1 ml liuosta sisältää 1,2mg iota-karrageenia (Carragelose) ja 0,4mg kappa-karrageenia, natriumkloridia ja puhdistettua vettä.

Tuotetiedot

Pakkauskoko52 g
Päiväys 28.2.2026
Brändi Viruseptin
Markkinoija Karo Pharma
SKU 2149292
EAN 7311620011585
Kategorioita

Liittyvät Artikkelit