Allervex tabletit 30 kpl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.41 €/kpl
12,30 €

Allervex tabletit - Elimistön luonnolliseen puolustukseen. Allervex on kversetiiniä, perillan kuivauutetta ja D3-vitamiinia sisältävä ravintolisä, joka on tarpeellinen kun on kyse näiden ravinteiden puutteesta tai lisääntyneestä tarpeesta. 

Allervex tabletit on hyödyllinen, kun on kyse kversetiinin, perillan tai D3-vitamiinin puutteesta tai lisääntyneestä tarpeesta.

Allervex tablettien sisältämä kversetiini on Japanin pagodipuun (Sophora japonica) kukinnoista saatava flavonoidi ja perilla on kuivauutetta perilla frutescens –kasvista. Perilla sisältää runsaasti rosmariinihappoa ja muita flavonoideja, kuten luteoliinia, apigeniinia ja krysoeriolia. Allervex- tablettien sisältämien kasviperäisten ainesosien puhtaus on varmistettu.

Annostus: 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa mieluiten aterian yhteydessä. Tablettien säädellysti vapauttavan rakenteen ansiosta ainesosat vapautuvat kontrolloidusti. Tablettia ei saa murskata.

Sopii aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille siitä lähtien, kun tabletin nieleminen onnistuu.

Pakkauskoko: 30 kpl

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Allervex tabletit 30 kpl
Arviosi

5 µg (100 %*) D3-vitamiinia

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Kversetiini 150 mg/tabl., perillan kuivauute 80 mg, D3-vitamiini 5 µg.

Kversetiinijauhe (Sophora japonica L. flos), perilla kuivauute (Perilla frutescens B. semen), maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahapot, ristiinsidottu natriumkarboksimetyyliselluloosa, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), pintakäsittelyaineet (etyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, hydroksipropyyliselluloosa, karnaubavaha.Tuotetiedot
SKU 9279366
EAN 6430037942167
Markkinoija Sabora
Brändi Allervex
Pakkauskoko30 kpl
Kategoriat