Arvio:
100% of 100

APTEEKKI Kylmä/Lämpöpakkaus 11,5cm x 26cm 1 kpl

7,20 €
30 päivän alin hinta: 7,20 €
Vertailuhinta: 0.02 €/g

Apteekki uudelleen käytettävä kylmä/lämpöpakkaus, jonka voit lämmittää vesihauteessa mikroaaltouunissa tai säilyttää pakastimessa.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Paras markkinoilla oleva kylmäpussi. Kun sen laittaa pakastimesta suoraan polveen, pysyy kylmänä monta tuntia. Mukautuu kylmänäkin hyvin raajan ja kiristysliinan muotoon, mitä monet muut vastaavat tuotteet eivät tee. Länpöominaisuutta en ole kokeillut.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Uudelleen käytettävä kylmä/lämpöpakkaus, jonka voit lämmittää vesihauteessa mikroaaltouunissa tai säilyttää pakastimessa.


Käyttötarkoitus: Uudelleen käytettävä kylmä/lämpöpakkaus, jonka voit lämmittää vesihauteessa mikroaaltouunissa tai säilyttää pakastimessa. Kylmä/lämpöpakkaus on myrkytön, pehmeä ja joustava. Mukana kuitukankainen suojapussi.

Käyttöaiheet kylmänä: mustelmat nyrjähdykset revähdykset vammat hyönteistenpuremat hypertermia ja muut tilanteet, joissa tarvitaan kylmähoitoa.

Käyttöaiheet lämpimänä: noidannuoli jäykkä niska hypotermia ja muut tilanteet, joissa tarvitaan lämpöhoitoa.


Annostelu:

Käyttöohje kylmänä: Säilytä pakkausta pakastimessa. Jos pakkaus on huoneenlämpöinen, pidä pakastimessa ainakin 2 tuntia ennen käyttöä. Ota pakkaus pakastimesta, ja aseta sen ympärille myyntipakkauksessa mukana oleva kuitukankainen päällyspussi tai esim. pyyheliina. Laita pakkaus hoidettavalle alueelle.

Käyttöohje lämpimänä: Pidä pakkausta kuumassa vedessä (max 60°C) enintään 10 minuuttia tai lämmitä se mikroaaltouunissa: aseta pakkaus mikroaaltouuninkestävään astiaan ja lisää vettä niin että pakkaus peittyy. Lämmitä max 3 minuuttia enintään 350 W:n teholla. Kuivaa pakkaus, aseta pakkauksen ympärille myyntipakkauksessa mukana oleva kuitukankainen päällyspussi tai esim. pyyheliina. Laita pakkaus hoidettavalle alueelle.


Huomioitavaa: Pakkausta ei saa asettaa suoraan iholle ilman välikangasta paleltuma- ja palovammavaaran takia.


Koko: 11,5 cm x 26 cm


Muut tiedot: CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Tuotetiedot

Pakkauskoko309 g
Brändi Apteekki
Markkinoija Medifon
SKU 9222331
EAN 8031255038212
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteekki