APTEEKKI Kylmä/Lämpöpakkaus 11,5cm x 26cm 1 kpl

Arvio:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 6.15 €/kpl
6,15 €
30 päivän alin hinta: 6,15 €

Apteekki uudelleen käytettävä kylmä/lämpöpakkaus, jonka voit lämmittää vesihauteessa mikroaaltouunissa tai säilyttää pakastimessa.

Uudelleen käytettävä kylmä/lämpöpakkaus, jonka voit lämmittää vesihauteessa mikroaaltouunissa tai säilyttää pakastimessa.


Käyttötarkoitus: Uudelleen käytettävä kylmä/lämpöpakkaus, jonka voit lämmittää vesihauteessa mikroaaltouunissa tai säilyttää pakastimessa. Kylmä/lämpöpakkaus on myrkytön, pehmeä ja joustava. Mukana kuitukankainen suojapussi.

Käyttöaiheet kylmänä: mustelmat nyrjähdykset revähdykset vammat hyönteistenpuremat hypertermia ja muut tilanteet, joissa tarvitaan kylmähoitoa.

Käyttöaiheet lämpimänä: noidannuoli jäykkä niska hypotermia ja muut tilanteet, joissa tarvitaan lämpöhoitoa.


Annostelu:

Käyttöohje kylmänä: Säilytä pakkausta pakastimessa. Jos pakkaus on huoneenlämpöinen, pidä pakastimessa ainakin 2 tuntia ennen käyttöä. Ota pakkaus pakastimesta, ja aseta sen ympärille myyntipakkauksessa mukana oleva kuitukankainen päällyspussi tai esim. pyyheliina. Laita pakkaus hoidettavalle alueelle.

Käyttöohje lämpimänä: Pidä pakkausta kuumassa vedessä (max 60°C) enintään 10 minuuttia tai lämmitä se mikroaaltouunissa: aseta pakkaus mikroaaltouuninkestävään astiaan ja lisää vettä niin että pakkaus peittyy. Lämmitä max 3 minuuttia enintään 350 W:n teholla. Kuivaa pakkaus, aseta pakkauksen ympärille myyntipakkauksessa mukana oleva kuitukankainen päällyspussi tai esim. pyyheliina. Laita pakkaus hoidettavalle alueelle.


Huomioitavaa: Pakkausta ei saa asettaa suoraan iholle ilman välikangasta paleltuma- ja palovammavaaran takia.


Koko: 11,5 cm x 26 cm


Muut tiedot: CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Tuotetiedot
Pakkauskoko1 kpl
Brändi Apteekki
Markkinoija Medifon
SKU 9222331
EAN 8031255038212
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteekki