Nyt on sneak peekin aika, sillä apteekin parhaat Black Friday 2023 -tarjoukset ovat pian täällä! Mitä on odotettavissa, kun joulumyynnin perinteisesti käynnistävän kampanjan lähtölaukaus kajahtaa verkkokaupassa? 

Lupaamme kaikkien aikojen Black Friday -tarjouskattauksen: kosmetiikkaa, hyvinvointiteknologiaa ja vitamiineja ihan pimein hinnoin.    

 

Black Friday 2023 

Black Friday -ostospäivää vietetään perjantaina 24.11.2023. Meillä kampanja kestää kuitenkin hiukkasen pidempään, joten pysyttelethän kuulolla, niin pääset nappaamaan parhaat tarjoukset päältä heti niiden avautuessa. Tarjoustuotteita tulee myyntiin pilvin pimein, mutta kaikkein suosituimmat tuotteet myydään varmasti loppuun nopeasti. 

Kun tilaat uutiskirjeen, saat tiedon kampanjan käynnistymisestä ensimmäisenä.  

 

Vältä joulustressi: osta lahjat Black Friday -tarjouksista

Hanki joululahjat jo hyvissä ajoin: säästät rahaa ja viimehetken joulustressi helpottuu, tai väistät sen jopa kokonaan. Tutustu joulun lahjaideoihin jo etukäteen. Näistä tuotteista on iloa pitkään. Näiden hyvinvoinnin ja terveyden tuotteiden joukosta tulet löytämään myös mahtavia Black Week -tarjouksia. 

 

Maksa heti tai osamaksulla 

Voit luottaa siihen, että toimitamme tilauksesi myös sesonkiviikoilla nopeasti lähimpään Schenkerin, Postnordin tai Postin noutopisteeseen, tai halutessasi vaikka kotiovelle asti.  

 

Black Friday -ostokset voit maksaa kätevästi verkkopankissa, maksukorteilla tai MobilePayllä. Voit valita myös laskun.