Vinkkejä kevättalven aktiivipäiviin

Vaellus, luistelu vai koko päivä rinteessä? Kevättalven ulkoilusesongin kuiva ja kylmä ilma lisää tarvetta pehmentävälle ja kosteuttavalle ihonhoidolle, ja on hyvä syy suoda iholle hiukan ylimääräistä huolenpitoa. Tähän olemme keränneet vinkit ja neuvot koko perheelle.

Käytä suojaavaa ja kosteuttavaa voidetta keholle

Kylmän sesongin aikana iho tarvitsee rasva- ja kosteuslisää. Voitele ihosi aamuin illoin sekä tarvittaessa päivän aikana. Käytä kosteudensäilyttävää voidetta suurella rasvapitoisuudella, joka suojaa ihoa. Ota reilu nokare voidetta ja hiero se pehmein ottein ihoon. Varmistu, että kaikki voide tulee hierottua kunnolla ihoon.

Vinkki! Decubal Original Clinic Cream hoitaa ja kosteuttaa ihoa ainesosilla kuten vaseliini ja parafiini. Voide on pehmentävä ja luo iholle suojaavan kerroksen, joka auttaa sitä säilyttämään kosteuden.

Voiteen glyseriinipitoisuus auttaa minimoimaan ärsytystä, punoitusta ja auttaa rakentamaan uudelleen ihon suojakerrosta. Luonnollisen puhdistetun lanoliinin ansiosta voide imeytyy nopeasti ja pehmentää ihoa. Decubal Original Clinic Cream on hajusteeton ja allergiasertifioitu (Allergy Certified).

Kasvot

Suojaa kasvot kylmältä ilmalta, kovilta tuulilta ja lumelta lämpimillä vaatteilla. Käytä aina pipoa, kaulaliinaa ja lapasia, kun ulkona on kylmä. Panosta hyviin ja käytännöllisiin ulkoiluvaatteisiin jos vietät runsaasti aikaa ulkosalla. Muista myös voidella kasvot erityisesti niille soveltuvalla ihonhoitotuotteella.

Vinkki! Muista kasvorutiini. Kosteuttava Decubal Face Vital Cream on ihovoide, joka antaa kasvoille mattapinnan, ja se sopii sinulle, jolla on kuiva ja herkkä iho. Se vaikuttaa tehokkaasti kosteuttaen ja hoitaen, sisältäen muun muassa sheavoita, E-vitamiinia, niasiiniamidia (B3-vitamiini) sekä ihoidenttisiä keramideja. 

Decubal Face Vital Cream auttaa ihoa rakentumaan uudestaan sisältäpäin aktiivisesti ravitsevien ja hoitavien ainesosien ansiosta. Decubal Face Vital Cream imeytyy nopeasti ja tahmaamatta. Decubal Face Vital Cream on hajusteeton, säilöntäaineeton ja väriaineeton sekä allergiasertifioitu.

Koville joutuvat kehon alueet kaipaavat täsmäkäsittelyä

Kylmässä kädet ja kasvot joutuvat usein erityisen kovalle koetukselle. Huulet, nenä, posket, korvanlehdet ja rystyset ovat erityisen alttiina kevättalvella. Muista siksi huolella suojata nämä alueet mennessäsi pitkille kävelyille, luistelemaan tai viettämään useita tunteja hiihtoladuilla tai rinteessä.

Vinkki! Suosikki Decubal Lips & Dry Spots Balm on rasvainen, ravitseva ja kosteuttava voide huulille ja muille kuiville ihoalueille. Se sisältää lanoliinia ja mehiläisvahaa, jotka suojaavat, pehmentävät ja hoitavat ihoa. Se auttaa palauttamaan ihon lipidiesteen, joka vaikuttaa kosteustasapainon säilymiseen.

Decubal Lips & Dry Spots Balm sopii täydellisesti käytettäväksi kuiville huulille sekä muille kuiville alueille, kuten kynsinauhoille ja kyynärpäille.

Muista nuorimpia perheenjäseniä

Oletteko matkalla pulkkamäkeen tai retkelle oman perheen tai vaikkapa esikouluryhmän kanssa? Silloin on erityisen tärkeää voidella iho jonkin aikaa ennen ulkoilua voiteella, jossa on korkea rasvapitoisuus ja mahdollisimman matala vesipitoisuus. Jos lapsella on punaista ihottumaa suun ympärillä, esimerkiksi kylmästä johtuen, voidaan käyttää rasvaista pehmentävää voidetta.

Vinkki! Kokeile Decubal Junior Cream – hoitava ja suojaava voide kaikenikäisille lapsille. Se soveltuu päivittäin käytettäväksi koko keholle, sekä alttiille ihoalueille, kuten vaippa-alueelle, käsille ja jaloille. Decubal Junior Cream on hajusteeton, vegaaninen ja allergiasertifioitu.