Puhdas+ kollageeni ihonhoitoon

Kotimainen Puhdas+ -sarja on tunnettu siitä, että ihonhoitotuotteiden ainesosat ovat laadukkaita, eikä turhia lisä- ja täyteaineita käytetä. Sarjasta löydät sekä ravintolisät että seerumit ja voiteet kasvojesi iholle. Tutustu ihonhoidon tehoaineisiin!

Ihon hyvinvointiin vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät. Elämäntavat näkyvät vääjäämättä myös ihossa. Ihon kuntoon voi vaikuttaa myönteisesti terveillä elämäntavoilla, kuten säännöllisellä vuorokausirytmillä, riittävällä nukkumisella, sopivalla määrällä liikuntaa ja terveellisellä ja monipuolisella ruokavaliolla sekä riittävällä vedenjuonnilla. Myös oma perimä, ikä, hormonitoiminta, mahdolliset lääkitykset tai sairaudet vaikuttavat ihoon.

Kuinka bakuchiol auttaa ihonhoidossa?

Puhdas+ sarjan uutuudet ovat huippusuosittua bakuchiolia sisältävät seerumi ja kasvovoide. Bakuchiol on A-vitamiinin kaltainen ainesosa, jonka on osoitettu tuottavan ihonhoidossa samat hyödyt, kuin pitkään ihonhoitotuotteissa käytetyn A-vitamiinijohdannaisen retinolin. Retinoleja käytetään ihonhoitotuotteissa hoitamaan aknea, finnejä, epäpuhtauksia, pigmenttihäiriöitä, kirkastamaan ja tasoittamaan ihon väriä, sekä ennaltaehkäisemään ihon vanhenemista ja madaltamaan juonteita. Antioksidanttina A-vitamini ja sen johdannaiset ovat myös tulehdusta ehkäiseviä.

Bakuchiol on luonnosta peräisin oleva vegaaninen ainesosa, jota saadaan intialaisen Psoralea corylifolia -kasvin siemenistä. Siinä missä retinolituotteet saattavat varsinkin tuotteen käytön alussa kuivattaa ja ärsyttää ihoa, bakuchiol on hellävarainen ja sopii myös herkkäihoisille. Puhdas+ Bakuchiol seerumin muista ainesosista tyrniöljy on tehokas ihon kosteuttaja, rosmariiniuute rauhoittaa ja ruusunmarjauute tasapainottaa ihoa. Lisäsi ihoa hellivät seerumin manteli- jojoba ja auringonkukan siemenöljyt. Bakuchiol voide sisältää bakuchiolin lisäksi myös matkipapu-uutetta, jojoba-öljyä, arganöljyä ja sheavoita. Voidetta on hygieenistä käyttää, sillä voidepurkissa on patentein suojattu ainutlaatuinen ilmatiivis liukupumppu. Käytä muutama tippa Puhdas+ Bakuchiol seerumia puhdistetulle iholle kasvoveden jälkeen, anna imeytyä hetki ja lisää tämän jälkeen Puhdas+ Bakuchiol voide. Voit toistaa tämän kasvojenhoitorutiinin aamuin illoin. Bakuchiol ei herkistä ihoa auringolle, toisin kuin retinolia sisältävät ihonhoitotuotteet.

Kollageeni on ihonhoidon ravintolisä

Kollageeni on kehon luonnollisesti tuottama proteiini, jonka määrä alkaa vähetä jo noin 25 ikävuodesta lähtien. Saamme kollageenia luonnollisesti sisältävistä ruoista kollageenin muodostumiseen tarvittavia ainesosia. Kollageeni ei siirry sellaisenaan ruoasta tai ravintolisästä suoraan kudoksiin, vaan pilkkoutuu ensin ruoansulatuskanavassa ja rakentuu uudelleen kehossa. Voimme auttaa kollageenin muodostumista tarjoamalla keholle ravitsemuksellisesti sen, mitä se tarvitsee tässä prosessissa.

Puhdas+ valikoimassa on saatavilla monipuolisesti kollageenivalmisteita. Kollageenijauheita voi käyttää mm. smootheissa, keitoissa tai puuroissa tai niitä voi sekoittaa veteen ja juoda sellaisenaan. Sarjassa on myös täysin kasviperäisistä ainesosista koottu Puhdas+ Collagen Booster-sarja. Sarja sisältää sekä maustamattoman, että ihanan mangon ja appelsiinin makuisen tuotteen. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia maku- tai väriaineita. Makeus tulee luonnollisesta steviasta. Tuotteen ainesosina on niitä ravintoaineita, jotka auttavat varmistamaan kollageenin muodostumista: C-vitamiinia ja kuutta prosessille tärkeää aminohappoa. Lisäksi tuotteessa on runsaasti piitä sisältävää Bambu-uutetta.

Artikkelin asiantuntijana Nina Saine, ravintoterapeutti.

Osta Puhdas+ tuotteita ihosi hyvinvointiin.