CALOGEN 4x200 ml neste, komponenttivalmiste mansikka

49,50 €
30 päivän alin hinta: 49,50 €
Vertailuhinta: 0.06 €/g

Pitkäketjuisia rasvahappoja ja vettä sisältävä rasvaemulsio, joka sopii sekä

aikuisille että lapsille (4,5 kcal/ml).

Saatavilla

Tuotekuvaus

Calogen on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu

runsasenergiaista ruokavaliota tarvitsevien henkilöiden ravitsemushoitoon. Soveltuu lasten ja aikuisten ruokavalion energiasisällön lisäämiseen. Voidaan käyttää myös rasvalisänä tai rasvalähteenä mm. lasten letkuruokinnassa. Calogen-pullosta on hyvä pitää kiinni sen ainutlaatuisen ja ergonomisen muotoilun ansiosta, joten annostelu on helppoa. Hyvä rasvahappokoostumus.


Sopii käytettäviksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla energian tarve on

lisääntynyt kuten esim. ikääntyneille sekä vajaaravitsemustilasta kärsiville. Sopivat käytettäviksi myös: proteiinirajoitteinen ruokavalio; runsasenergiainen; nesterajoitteinen ruokavalio; ketogeeninen ruokavalio; aminohappo- tai hiilihydraattiaineenvaihdunnan häiriöt. Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan.


Käyttö

Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Calogenia voidaan annostella syöttöletkuun tai käyttää ruoan lisänä. Suun kautta Calogen voidaan antaa sellaisenaan laimen- tamattomana tai maitoon tai veteen sekoitettuna. Calogenia voidaan lämmittää, muttei keittää eikä sekoittaa kiehuvaan nesteeseen. Tavalliset ruokaöljyt eivät sekoitu Calogenin kanssa vaan erottuvat.

Vajaaravitsemuksen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa energialisänä pieninä annoksina 30 ml x 3 (= 400 kcal) päivässä esim. lääkejaon yhteydessä. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Mansikanmakuinen ei sovellu alle 3-vuotiaille. Käytetään varoen alle 6-vuotiaille. Saattaa vaatia laimentamista alle 5-vuotiaille.


MAIDOTON, LAKTOOSITON, GLUTEENITON, HALAL


Annostelu:
Lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan.

Pakkauskoko: 4x200ml

Säilytys

Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 14 vrk jääkaapissa. Säily- tetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Parasta ennen -päiväys on merkitty pakkaukseen.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Kasviöljyt (rapsi- ja auringonkukkaöljy), demineralisoitu vesi, emul- gointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridien sitruunahappoes- terit (E 472c).  sakkaroosi, aromi, väri (karmiini) (E 120).


Ravintosisältö

100 ml

Energia 


kJ 1850 (*1920)

kcal 450 (*466)

Rasva


50g

  

- tyydyttynyttä

5,3g

  

- kertatyydyttymätöntä

30,4 g

  

- monityydyttymätöntä

14,3g

  

- linolihappoa

11,3g

  

– α-linoleenih.

2,3g

  

Hiilihydraatit

0,1g

  

Ravintokuitu

0g

  

Proteiini

0g

  

Suola


0,02g

  

Kivennäisaineet

  

Natrium

7/0,3 mg/mmol

Kloridi

0,1/0,0 mg/mmol

Muut

 

Osmolariteetti  0(*150) mOsm/l

Osmolaliteetti 5 (*360) mOsm/kg

Vesisisältö 43 %

*mansikka

Tuotetiedot

Pakkauskoko876 g
Päiväys 18.2.2025
Brändi Calogen
Markkinoija Nutricia
SKU 2487809
EAN 8716900565304
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Calogen

Liittyvät Artikkelit