Devisol Salmiakki 20 mikrog 200 kpl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.08 €/kpl
15,70 €

Salmiakin makuinen D-vitamiinitabletti. Hyvänmakuinen tabletti liukenee nopeasti suussa ja sen voi joko imeskellä, pureskella tai niellä. DeviSol Salmiakki sisältää 20 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Salmiakin makuinen D-vitamiinitabletti. Hyvänmakuinen tabletti liukenee nopeasti suussa ja sen voi joko imeskellä, pureskella tai niellä. DeviSol Salmiakki sisältää 20 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Saatavilla 230 tabletin kampanjapakkauksessa.

Annostelu: 1 tabletti päivässä. Suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää 20 mikrog* D3-vitamiinia. *400 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Huomioitavaa: Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Devisol Salmiakki 20 mikrog 200 kpl
Arviosi

Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), salmiakki-lakritsijauheseos (aromit: lakritsijuuriuutejauhe ja salmiakkijauhe, täyteaine: hydroksipropyyliselluloosa, väri: kasviperäinen lääkehiili), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), kolekalsiferoli(D3)-valmiste. 

Tuotetiedot
SKU 9508911
EAN 6432100058324
Brändi Devisol
Markkinoija Orion
Pakkauskoko200 kpl
Kategoriat

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Devisol