Arvio:
96% of 100

Harmonia KSM66 Luomu 120x2 tuplapakkaus

33,90 €
30 päivän alin hinta: 33,90 €
Vertailuhinta: 0.08 €/g
Harmonia KSM66 ashwagandhauutekapselit
 • Ashwagandhauutetta sisältävä ravintolisä
 • Sisältää luonnonmukaisesta ashwagandhauutetta
Saatavilla

Arvostelut

4.8
 • Toimii

  Käytössä jo vuosia suosittelen.

  Suosittelen
 • Todellakin toimii! Uni on parantunut ja nukahtamisaika lyhentynyt, ei ole tarvinnut enää ottaa melatoniinia näiden kanssa.

  Suosittelen
 • Ihan ok

  Tuntuu parantavan ainakin nukkumista.

  Suosittelen
 • Todella hyvä tuote ja hyvä apu elämässä. Hinta ja laatu kohdallaan.

  Suosittelen
 • Nopeasti käytön jälkeen unet syventyneet, uniapnea laitteen yöraportistakin huomaa että tulokset parantuneet kun aloitin käyttämään tuotetta, olin tapani mukaan skeptinen tuotteeseen mutta onneksi otin kokeiluun monien tuotetta suositelleiden rohkaisemana.

  Suosittelen
 • Olen erittäin tyytyväinen. Vähentää stressiä ja parantaa unta

  Suosittelen
 • Tuote todella auttaa nukkumaan. Olin välillä käyttämättä ja nukuin todella huonosti. Nyt pääsen uneen ja vaikka heräilen yöllä, niin pääsen nopeasti uudelleen uneen. Aloituksen tai tauon jälkeen näin ensimmäisinä öinä painajaisia, mutta ne menivät ohi. Myös stressinsietokykyyn vaikuttanut positiivisesti.

  Suosittelen
 • Toimii

  Selkeästi rauhallisempi mieli kiireellisemmässäkin tilanteessa.

  Suosittelen
 • Hei, Oli plaseboa tai ei mutta olen nukkunut nyt paremmin aloitettuani tämän syönnin.

  Suosittelen
 • Olen käyttänyt useamman vuoden ja ollut tyytyväinen. Parantaa huomattavasti stressinsietokykyä.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Harmonia KSM66 kapselit sisältävät luonnosta peräisin olevaa uutetta, joka lievittää stressin oireita ja edistää nukahtamista. Lisäksi kapselit edistää toimintakykyä, henkistä tasapainoa ja jaksamista. Valmisteen sisältämä, kliinisesti dokumentoitu KSM66® ashwagandha-uute auttaa lievittämään stressin oireita ja edistämään unentuloa. Ashwagandha edistää myös henkistä tasapainoa, jaksamista ja toimintakykyä. Uutteen tehosta on julkaistu 20 kliinistä kaksoissokkotutkimusta.

Mihin tuotetta käytetään:
STRESSIN OIREIDEN HALLINTAAN. UNEN TUEKSI. HENKISEEN TASAPAINOON, KESTÄVYYTEEN JA JAKSAMISEEN. Harmonia KSM66® on ravintolisä, jonka sisältämä ashwagandha-uute auttaa ylläpitämään stressinsietokykyä, tukee nukahtamista sekä fyysistä ja henkistä vireyttä. Se auttaa edistämään toipumista stressaavista tilanteista ja emotionaalista tasapainoa. Auttaa ylläpitämään kestävyyttä ja energian tunnetta.

Annostus:
1 kapseli aamulla ja illalla*. Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä. Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”.

Määrä:
120 kaps.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Standardoitu ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä). *Luonnonmukaisesti viljelty DK-ØKO-100


Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”.

Tuotetiedot

Pakkauskoko422 g
Brändi Harmonia
Markkinoija Harmonia Life
SKU 2179117
EAN 6417187101576
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Harmonia