Arvio:
96% of 100

Harmonia KSM66 Luomu 120x2 tuplapakkaus

33,90 €
30 päivän alin hinta: 33,90 €
Vertailuhinta: 0.08 €/g
Harmonia KSM66 ashwagandhauutekapselit
 • Ashwagandhauutetta sisältävä ravintolisä
 • Sisältää luonnonmukaisesta ashwagandhauutetta
Saatavilla

Arvostelut

4.8
 • Olen ollut tyytyväinen

  Suosittelen
 • Bra produkt

  En bra produkt, känner sig mera stresstålig när man äter dessa, tar 2 kapslar/dag. Plus för snabb leverans!

  Suosittelen
 • Parhaat

  En voisi enää jättää näitä pois. Olen paljon pirteämpi ja pystyn keskittymään paremmin, ei ole enää aivosumua.

  Suosittelen
 • Tasapainottaa vaihdevuosien mielialan vaihtelut

  Suosittelen
 • Nopea palvelu ja hyvä tuote

 • Hyvä tuote

  Toimii hyvin, poistaa stressiä ja ylivireyttä sumentamatta ajattelua. Käytän tarvittaessa.

 • Toimii kuten mainostetaan.

  Ravintolisä, joka tehoaa kuten lupaa. Mieli on virkeämpi ja stressinhallinta helpompaa, sekä masennuksen oireet helpottivat. Mikäli seksuaaliset halut ovat alentuneet, tämä voi auttaa myös siihen, kuin myös jo alunperin viriiliin tämä voi vaikuttaa korostavasti oman kokemuksen perusteella. Huono puoli on, että olen yksi niistä, joilla tämä uute vaikuttaa maksa-arvoihin, enkä toistaiseksi uskalla käyttää tätä siitä johtuen. Suosittelen kuitenkin kaikkia kiinnostuneita kokeilemaan ja mikäli tämä ei vaikuta maksa-arvoihisi, olet yksi niistä onnekkaista, joka voi saada apua arkeen luontaistuotteesta. Suosittelen käydä tarkistamassa omat maksa-arvot 3-6kk sisällä käytön aloittamisesta, vähintään 4-2 kertaa ensimmäisenä vuotena, jotta ei tule ikäviä yllätyksiä.

  Suosittelen
 • On helpottanut ahdistuksen kanssa. Paljon seesteisempi olo omassa päässä. Pystyn ottamaan paljon rennommin. Oon nyt käyttänyt noin kaks kuukautta näitä. 2 viikon jälkeen alko jo oikeesti toimimaan mulla????

  Suosittelen
 • Stressin avuksi

  Olen käyttänyt pitkään, enkä luovu. Elämässä niin paljon kaikkea, mikä rasittaa mielenrauhaa, niin koen saavani tästä todella hyvän tuen. Enpä pärjäisi ilman.

  Suosittelen
 • Toimiva tuote

  Minusta olen voinut paremmin ja tasaisemmin kun otin käyttöön KSM66, omasta puolestani suosittelen lämpimästi

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Kiireinen arki, postiluukusta tipahtavat laskut ja ihmissuhdekiemurat saavat toisinaan aikaan huolta ja stressiä – kun elämässä tapahtuu, myös kehossa tapahtuu. Harmonia KSM66® ashwagandha-uute auttaa tasapainottamaan arjen ylä- ja alamäkiä.

Stressi voi aiheuttaa erilaisia ongelmia, kuten nukahtamisvaikeuksia, mielialan vaihtelua, väsymystä ja seksuaalista haluttomuutta. Kun kehon stressitila laskee, myös monet muut ongelmat väistyvät. KSM66® ashwagandha-uute auttaa lievittämään stressin oireita.

Mitä hyötyä ashwagandhasta on?

Ashwagandhanjuuriuute (Withania somnifera) on tutkitusti tehokas stressin lievittäjä. 

KSM66®, täysspektrinen ashwagandha-juuriuute edistää stressinsietokykyä, fyysistä ja henkistä suorituskykyä, emotionaalista tasapainoa, nukahtamista, rentoutumista, palautumista ja jaksamista. Lisäksi ashwagandha edistää energiaa, kestävyyttä ja lihasmassan muodostumista liikunnan yhteydessä.

Ashwagandha-uute on erinomainen apu muun muassa:

stressin oireiden hallintaan
henkiseen tasapainoon 
kestävyyteen ja jaksamiseen
unen tueksi

Ashwagandha-uutteen tehosta on julkaistu 20 kliinistä kaksoissokkotutkimusta. KSM66®-uutteen taustalla on yli 25 kliinistä plasebokontrolloitua kaksoissokkotutkimusta, jotka ovat vertaisarvoituja ja julkaistu kansainvälisissä tiedejulkaisuissa.

KSM66® on maailman paras ashwagandha-juuriuute

Kyllä, luit aivan oikein. KSM66® on luomulaatuinen valmiste, jonka tuotanto, viljely, puhdas alkuperä ja turvallisuus on sertifioitu. Mikäli etsit parasta ashwagandhaa, tässä se on!
Ashwagandha on urheilijan luottotuote
Ashwagandhauutekapselit auttavat palautumisessa – oli kyse sitten kiireisestä työviikosta tai raskaasta urheilusuorituksesta. Harmonia KSM66® ashwagandha tukee tutkitusti parempaa palautumista auttamalla mieltä ja kehoa rentoutumaan urheilun päätteeksi.

Harmonia KSM66® on listattu doping-vapaaksi aineeksi.

Annostus

1 kapseli aamulla ja illalla*. Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä. Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”

Määrä
120 kaps. / pakkaus, tuplapakkaus.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Standardoitu ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä). *Luonnonmukaisesti viljelty DK-ØKO-100

Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”

Ainesosat

Standardoitu ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä). *Luonnonmukaisesti viljelty DK-ØKO-100


Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”.

Tuotetiedot

Pakkauskoko422 g
Päiväys 28.2.2027
Brändi Harmonia
Markkinoija Harmonia Life
SKU 2179117
EAN 6417187101576
Kategorioita

Liittyvät Artikkelit