Arvio:
100% of 100

Nutridrink 2.0 kcal kaakao-karamelli 4X200 ml

14,00 €
30 päivän alin hinta: 14,00 €
Vertailuhinta: 0.01 €/g

Nutridrink 2 kcal on pirtelömäinen täydennysravintojuoma, joka sisältää runsaasti energiaa ja proteiinia (20 g proteiinia per pullo).

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Maistuva tuote

    Suosittelen
  • Tuote on hyvänmakuinen erityisesti kylmänä ja toimii erinomaisesti vajaaravitsemuksen hoidossa. Saa hyvin energiaa.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Nutridrink 2 kcal on pirtelömäinen täydennysravintojuoma, joka sisältää runsaasti energiaa ja proteiinia ( 20 g proteiinia per pullo). Energian määrä vastaa kerman energiamäärää ja proteiinin määrä taas kolmen kananmunan proteiinin määrää. Runsaasta proteiininsaannista voi olla hyötyä, jos olet toipilaana tai sairaana, esim. syöpää sairastaessa tai kun ravintovarastot tarvitsevat täydennystä. Nutridrink 2 kcal sisältää runsaasti D- vitamiinia. Pohjoismainen ilmasto voi altistaa liian matalaan D-vitamiinin saantiin johtuen vähäisestä auringonvalon saannista. Siksi moni voi hyötyä D-vitamiinilisästä. Nutridrink 2 kcal voidaan käyttää normaali ruoan lisänä niille, joiden ravinnonsaanti ei ole riittävää sekä sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja soveltuu ainoaksi ravinnoksi. Nutridrink 2 kcal on kliininen ravintovalmiste sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

Vähälaktoosinen, 0.4 g laktoosia per pullo. Gluteeniton. Halal- sertifioitu, lakto-ovo vegetaarinen.

Ainesosat

400 Kcal

17.2 g rasvaa

42 g hiilihydraattia

0 g kuitua

20 g proteiinia

10 µg D-vitamiinia (2 pulloa) kattaa ikääntyneen päivittäisen saantisuosituksen)


Vesi, glukoosisiirappi, lehmänmaidonproteiinit, sokeri, kasviöljyt (rapsi-, oleiinihappopitoinen auringonkukka-, auringonkukkaöljy), kaliumsitraatti, aromeja d, B , emulgointiaine (soijalesitiini), aromi, väri (karmiinia, (ammoniumsulfiittimenetelmän sokerikulöörib, karmiinic), kaliumkloridi, koliinikloridi, värit (ammoniumsulfiittimenetelmän sokerikulööric, karmiinihappo ja kurkumiinid), magnesiumvetyfosfaatti, natriumsitraatti, natrium-L-askorbaatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), ferrolaktaatti, sinkkisulfaatti, kupariglukonaatti, nikotiiniamidi, mangaanisulfaatti, DL-α-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, natriumfluoridi, riboflaviini, retinyyliasetaatti, kromikloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumseleniitti, D-biotiini, fytomenadioni, kolekalsiferoli, syanokobalamiini.

a) Marjaisanmakuisessa
b) Kaakao-karamellin makuisessa
c) Mokanmakuisessa
d) Aprikoosinmakuisessa

Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta

Tuotetiedot

Pakkauskoko973 g
Päiväys 14.4.2025
Brändi Nutridrink
Markkinoija Nutricia
SKU 2148344
EAN 8716900578076
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nutridrink

Liittyvät Artikkelit