Nutridrink 2,0 kcal kaakao-karamelli 4X200 ml

Arvio:
100% of 100
Saatavilla
13,30 €
30 päivän alin hinta: 11,97 €

Nutridrink 2 kcal on pirtelömäinen täydennysravintojuoma, joka sisältää runsaasti energiaa ja proteiinia (20 g proteiinia per pullo).

Nutridrink 2 kcal on pirtelömäinen täydennysravintojuoma, joka sisältää runsaasti energiaa ja proteiinia ( 20 g proteiinia per pullo). Energian määrä vastaa kerman energiamäärää ja proteiinin määrä taas kolmen kananmunan proteiinin määrää. Runsaasta proteiininsaannista voi olla hyötyä, jos olet toipilaana tai sairaana, esim. syöpää sairastaessa tai kun ravintovarastot tarvitsevat täydennystä. Nutridrink 2 kcal sisältää runsaasti D- vitamiinia. Pohjoismainen ilmasto voi altistaa liian matalaan D-vitamiinin saantiin johtuen vähäisestä auringonvalon saannista. Siksi moni voi hyötyä D-vitamiinilisästä. Nutridrink 2 kcal voidaan käyttää normaali ruoan lisänä niille, joiden ravinnonsaanti ei ole riittävää sekä sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.

Ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja soveltuu ainoaksi ravinnoksi. Nutridrink 2 kcal on kliininen ravintovalmiste sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

Vähälaktoosinen, 0.4 g laktoosia per pullo. Gluteeniton. Halal- sertifioitu, lakto-ovo vegetaarinen.

400 Kcal

17.2 g rasvaa

42 g hiilihydraattia

0 g kuitua

20 g proteiinia

10 µg D-vitamiinia (2 pulloa) kattaa ikääntyneen päivittäisen saantisuosituksen)


Vesi, glukoosisiirappi, lehmänmaidonproteiinit, sokeri, kasviöljyt (rapsi-, oleiinihappopitoinen auringonkukka-, auringonkukkaöljy), kaliumsitraatti, aromeja d, B , emulgointiaine (soijalesitiini), aromi, väri (karmiinia, (ammoniumsulfiittimenetelmän sokerikulöörib, karmiinic), kaliumkloridi, koliinikloridi, värit (ammoniumsulfiittimenetelmän sokerikulööric, karmiinihappo ja kurkumiinid), magnesiumvetyfosfaatti, natriumsitraatti, natrium-L-askorbaatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), ferrolaktaatti, sinkkisulfaatti, kupariglukonaatti, nikotiiniamidi, mangaanisulfaatti, DL-α-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, natriumfluoridi, riboflaviini, retinyyliasetaatti, kromikloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumseleniitti, D-biotiini, fytomenadioni, kolekalsiferoli, syanokobalamiini.

a) Marjaisanmakuisessa
b) Kaakao-karamellin makuisessa
c) Mokanmakuisessa
d) Aprikoosinmakuisessa

Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta

Tuotetiedot
Päiväys 18.4.2024
Brändi Nutridrink
Markkinoija Nutricia
SKU 2148344
EAN 8716900578076
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nutridrink