Arvio:
87% of 100

Perskindol Active Gel 100 ml ce

16,80 €
30 päivän alin hinta: 15,12 €
Vertailuhinta: 0.13 €/g

Perskindol Active Gel on ainutlaatuinen kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lievittämään lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Mentolia ja eteerisiä öljyjä sisältävä geeli vaikuttaa viilentäen ja vaikutusta seuraa lämmöntunne. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistaja; Verfora SA, Sveitsi. Jakelija; Harmonia Life Oy, Suomi.

Saatavilla

Arvostelut

4.4
 • Toimiva hyvä tuote

  Toimii todella hyvin liikunnasta ärtyneisiin pohkeisiin, sekä myös hartiaseudun jumeihin. Oiva apu liikunnan ystäville!

  Suosittelen
 • Tämä geeli on lääkeaineeton luottotuotteeni erilaisten paikallisten kremppojen hoidossa. Auttanut moniin polvi- ja nilkkakolotuksiin.

  Suosittelen
 • Tämä on niitä harvoja rasvoja, joka auttaa nivelrikkoisiin polviini! Kipu lievittyy jo alta tunnin rasvan levityksestä. Vannon tämän tuotteen nimiin.

  Suosittelen
 • Helpottaa kävelyä ja yösärkyjä.

 • Toimiva tuote

  Suosittelen
 • Käytin voidettä olkapäässä olevaan nivelrikko kohtaan ja se vei jonkin verran kipua pois,eli hyvä tuote.

 • Käytin voidettä olkapäässä olevaan nivelrikko kohtaan ja se vei jonkin verran kipua pois,eli hyvä tuote

  Suosittelen
 • arvostelu

  Hyvin auttoi alaselkäkipuun. Mukava tunne, kun ensin viilentää ja sitten lämmittää. Miellyttävä koostumus ja tuoksu.

  Suosittelen
 • Auttanut väsyneisiin jalkoihin

  Suosittelen
 • Ohut kerros ei oikein tunnu miltään (ei kylmä eikä kuuma), mutta ei myöskään haise eikä jää tahmeaksi iholle eli levittyy hyvin. Kokeilin lihaskipujen ehkäisemiseksi, eikä ainakaan niitä tullut.

Tuotekuvaus

Perskindol Active Gel on ainutlaatuinen kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lievittämään lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Mentolia ja eteerisiä öljyjä sisältävä geeli vaikuttaa viilentäen ja vaikutusta seuraa lämmöntunne. 


Geelin hierominen hoidettavalle alueelle auttaa tehostamaan verenkiertoa, mikä saa aikaan miellyttävän lämpimän tunteen ja rentouttaa lihaksia. Rasvaton geeli on miellyttävä käyttää. 


Geeli imeytyy nopeasti eikä tahraa. Parabeeniton geeli on yleisesti hyvin siedetty, joten se sopii pitkäaikaiseenkin käyttöön. 


Miellyttävä, luonnollinen tuoksu. Rasvaton koostumus. Parabeeniton. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Ainesosat

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Alcohol, Carbomer, Menthol, Pinus Sylvestris Oil, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Gaultheria Procumbens Leaf Oil (sisältää metyylisalisylaattia), Ethyl Acetate, Citrus Bergamia Oil, Citrus LimonPeel Oil, Terpineol, Terpineol Acetate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol.

Ei sisällä parabeeneja.

Tuotetiedot

Pakkauskoko126 g
Päiväys 30.6.2027
Brändi Perskindol
Markkinoija Harmonia Life
SKU 2154474
EAN 7640167727681
Kategorioita