Arvio:
100% of 100

Posterisan Protect 10 kpl

12,80 €
30 päivän alin hinta: 12,80 €
Vertailuhinta: 0.35 €/g

Posterisan protect on kätevä ja hygieeninen peräpuikko peräpukamaoireiden (kutina, kipu, kihelmöinti ja muut ärsytysoireet) hoitoon ja ehkäisyyn. Se sisältää ihoa suojaavaa yhdistettä, joka muodostaa pitkäaikaisen suojan peräaukkoon ja sitä ympäröivälle alueelle suojaten kipeät alueet ärsytykseltä.  Iho säilyttää kosteutensa ja peräaukon alueen herkkä iho muuttuu kimmoisammaksi. Posterisan protect liukastaa ja helpottaa ulostamista, mikä ehkäisee oireiden uusiutumista. Sopii myös lapsille, raskaana oleville ja imettäville. Käytetään aamulla ja illalla ja tarvittaessa useammin, enintään 4 vko ajan.

Posterisan protect säilytetään huoneenlämmössä, ja se on saatavilla 10 peräpuikon pakkauksissa. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Saatavilla

Arvostelut

5
 • Toimii!

  Uskomatonta: Apu vuotaviin peräpukamiin parissa päivässä!

  Suosittelen
 • toimii hyvin

  Suosittelen
 • Toimiva tuote

  Lähes kaksi kuukautta jatkunut kivulias peräpukamavaiva helpotti parissa päivässä. Nyt löytyi helppokäyttöinen siisti luottotuote.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Posterisan Protect on kätevä ja hygieeninen peräpuikko peräpukamaoireiden (kihelmöinti, kutina ja muut ärsytysoireet) hoitoon ja ehkäisyyn. Se sisältää ihoa suojaavaa yhdistettä, joka muodostaa pitkäaikaisen suojan peräaukkoon ja sitä ympäröivälle alueelle suojaten kipeät alueet ärsytykseltä. 


Yhdisteen jojoba-vaha hoitaa, suojaa ja silottaa ihoa edullisen rasvahappokoostumuksensa ansiosta. Se muodostaa ihon pinnalle ohuen lipidikalvon tukkimatta ihoa. Näin iho pystyy pidättämään paremmin kosteutta ja peräaukon alueen herkkä iho muuttuu kimmoisammaksi. Posterisan Protect hylkii vettä sisältämänsä luonnollisen keltaisen mehiläisvahan avulla, ja valmisteen sisältämä setearyyli-isononanoaatti pehmentää ihoa. Posterisan Protect liukastaa ja helpottaa ulostamista, mikä ehkäisee oireiden uusiutumista. Valmiste sisältää myös hydrattua rasvaa.


Posterisan Protect:ia käytetään aamulla ja illalla ja tarvittaessa useammin enintään 4 vko ajan. Sopii myös lapsille, raskaana oleville ja imettäville. Posterisan Protect on saatavilla 10 peräpuikon pakkauksissa. Valmiste luokitellaan CE-merkityksi lääkinnälliseksi laitteeksi, ja se säilyy kätevästi huoneenlämmössä.


Annostelu: aamuin ja illoin tai tarvittaessa useammin enintään 4 viikon ajan

Ainesosat

jojobaöljy, mehiläisvaha, setearyyli-isononanoaatti, hydrattu rasva

Tuotetiedot

Pakkauskoko37 g
Päiväys 31.8.2026
Brändi Posterisan
Markkinoija Aboutmeds
SKU 9298363
EAN 6430071230039
Kategorioita