Prelox 60 tabl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.58 €/kpl
34,80 €
Prelox® on kliinisesti testattu ravintolisä miehille. 

Prelox® on kliinisesti testattu ravintolisä miehille. Siinä yhdistyvät luontaisesti esiintyvät ainesosat L-arginiini aspartaatti, tauriini sekä Pycnogenol®. Pycnogenol® on patentoitu uute, joka valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta. Vesiliukoisella Pycnogenolilla® on korkea biologinen hyötyosuus, ja tässä ravintoaineessa on runsaasti hedelmähappoja sekä prosyanideja. Pycnogenolia® on tutkittu useissa tieteellisissä tutkimuksissa. L-arginiini ja tauriini ovat molemmat aminohappoja. L-arginiini on välttämätön aminohappo, jota on monissa ruuissa. Joissain tilanteissa ylimääräiselle ravintolisälle voi kuitenkin olla tarvetta. Tauriini on ei-välttämätön aminohappo eli elimistö pystyy normaalitilanteessa valmistamaan sitä itse.


Suositeltu päivittäinen annos

2 tablettia 2 kertaa päivässä kahden ensimmäisen viikon ajan, sen jälkeen 1 tabletti 2 kertaa päivässä.


Säilytys

Huoneenlämmössä.


Pakkauskoko: 60 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Prelox 60 tabl
Arviosi

L-arginiini L-aspartaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa/piidioksidi, mikrokiteinen selluloosa), tauriini, paakkuuntumisen estoaineet (piidioksidi, rasvahappojen mono-ja diglyseridit), rannikkomännyn kuoriuute (Pycnogenol®), paakkuuntumisen estoaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polydekstroosi, talkki, maltodekstriini, keskipitkäketjuiset rasvahapot), värit (titaani-dioksidi, briljanttisininen FCF, indigokarmiini, alluranpunainen AC*).


Suositeltu vuorokausiannos sisältää:  2 tabl.4 tabl.
Prelox® ainutlaatuinen yhdiste  1540 mg*3080 mg*
Joka sisältää:    
L-Arginiini aspartaatti  1400 mg*2800 mg*
Tauriini  100 mg*200 mg*
Pycnogenol® (rannikkomännyn kuoriuute Pinus Pinaster)  40 mg*80 mg*

*Vuorokautisen saannin vertailuarvoa ei ole määritelty

Tuotetiedot
SKU 1946805
EAN 5707637900004
Markkinoija Pharma Nord
Brändi Prelox
Pakkauskoko60 kpl
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita