Puhdistamo Athletics Heraproteiini, Suklaa 500g

14,89 €
30 päivän alin hinta: 14,89 €
Vertailuhinta: 0.03 €/g

Athletics Heraproteiini, Suklaassa on korkealaatuinen heraproteiini ja luontaiset raaka-aineet. Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä.

Ei saatavilla

Tuotekuvaus

Puhdistamon Heraproteiini Suklaa on herkullisen suklainen proteiinilisä, joka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Heraproteiiniksi olemme valinneet korkealuokkaisen heraproteiinikonsentraatin, joka on läpäissyt tiukan valvontaseulan niin maidon laadun kuin tuotantoprosessinkin osalta.


Suklaisen makunsa heraproteiinimme saa aidosta kaakaosta ja luontaisista aromeista. Puhtaat raaka-aineet takaavat miellyttävän miedon ja herkullisen maun. Tämän takia heraproteiinimme onkin äärimmäisen helppokäyttöinen: voit lisätä jauhetta smoothieen tai nauttia sen sellaisenaan veteen sekoitettuna.


Kaikki alkaa mahdollisimman laadukkaasta raaka-aineesta. Heraproteiinin kohdalla tämä tarkoittaa maitoa, joka saadaan vapaasti laiduntavista lehmistä. Puhtaasta maidosta valmistetaan maitohera ja siitä lopulta ultrasuodattamalla heraproteiinikonsentraatti.


Puhdistamon Heraproteiini Suklaa on luonnollinen lisä päivittäisen proteiinitarpeen saavuttamiseksi. Tuotteen sisältämä proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina.


Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita.


Yksi annos 26 g (0,75 dl) sisältää noin 18 g proteiinia. Sekoita veteen (3–4 dl), maitoon, haluamaasi kasvijuomaan tai smoothieen ja nauti!

Ainesosat

Heraproteiinikonsentraatti (maidosta), paahdettu kaakaojauhe, luontaiset aromit, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), Guérande-merisuola, makeutusaine (steviasta saatavat stevioliglykosidit)

Tuotetiedot

Pakkauskoko500 g
Brändi Puhdistamo
Markkinoija Puhdistamo
SKU 20001507
EAN 6430039223011
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdistamo

Liittyvät Artikkelit