Puhdistamo Athletics Heraproteiini, Vanilja 500g

14,89 €
30 päivän alin hinta: 14,89 €
Vertailuhinta: 0.03 €/g

Puhdistamo Athletics Heraproteiini, Vanilja sisältää korkealaatuista heraproteiinia. Luontaiset raaka-aineet sekä miellyttävän mieto ja herkullinen maku. Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Puhdistamon Heraproteiini Vanilja on herkullisen vaniljan makuinen proteiinilisä, joka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Heraproteiiniksi olemme valinneet korkealuokkaisen heraproteiinikonsentraatin, joka on läpäissyt tiukan valvontaseulan niin maidon laadun kuin tuotantoprosessienkin osalta.


Pehmeän vaniljaisen makunsa heraproteiinimme saa luontaisista aromeista. Puhtaat raaka-aineet takaavat miellyttävän ja herkullisen maun. Tämän takia heraproteiinimme onkin äärimmäisen helppokäyttöinen: voit lisätä jauhetta smoothieen tai nauttia sen sellaisenaan veteen sekoitettuna.


Kaikki alkaa mahdollisimman laadukkaasta raaka-aineesta. Heraproteiinin kohdalla tämä tarkoittaa maitoa, joka saadaan vapaasti laiduntavista lehmistä. Puhtaasta maidosta valmistetaan maitohera, ja siitä lopulta ultrasuodattamalla heraproteiinikonsentraatti.


Puhdistamon Heraproteiini Vanilja on luonnollinen lisä päivittäisen proteiinitarpeen saavuttamiseksi. Tuotteen sisältämä proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina.


Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita.


Yksi annos 26 g (0,75 dl) sisältää noin 19 g proteiinia. Sekoita veteen (3–4 dl), maitoon, haluamaasi kasvijuomaan tai smoothieen ja nauti!

Ainesosat

Heraproteiinikonsentraatti (maidosta), luontaiset aromit, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), Guérande-merisuola, paahdettu kaakaojauhe, makeutusaine (steviasta saatavat stevioliglykosidit)

Tuotetiedot

Pakkauskoko500 g
Päiväys 25.5.2026
Brändi Puhdistamo
Markkinoija Puhdistamo
SKU 20001508
EAN 6430039223028
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdistamo

Liittyvät Artikkelit