Silicolgel 500 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.04 €/ml
21,90 €
30 päivän alin hinta: 19,90 €

Piihappogeeli ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) ja toiminnallisten vatsavaivojen hoitoon.

silicol®gel on suun kautta nautittavaa piihappogeeliä. silicol®gel on tarkoitettu ylävatsavaivojen ja IBS-oireiden hoitoon.

silicol®gel piihappogeelin hoitava vaikutus johtuu sen suuresta, aktiivisesta pinta-alasta ja piipartikkeleiden kyvystä vetää haitallisia aineita puoleensa (adsorbtio).

silicol®gel muodostaa suojaavan, rauhoittavan kalvon mahalaukun ja suoliston limakalvolle. Piihappogeeli sitoo ärsyttäviä aineita, toksiineja ja taudinaiheuttajia tehden niistä vaarattomia, ja poistaen ne maha-suolikanavasta luonnollista reittiä. Piihappogeeli voi myös sitoa kaasuja ja vähentää liiallista happamuutta.

silicol®gel soveltuu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille, jotka kärsivät jostakin seuraavista ruuansulatuskanavan häiriöistä: vatsakipu, epämukavuuden tunne vatsan alueella, ripuli, pahoinvointi, ilmavaivat, närästys ja refluksi.

silicol®gel piihappogeeliä voidaan käyttää lääkkeiden rinnalla, kun annosten välille jätetään vähintään yksi tunti – noudata pakkausselosteen ohjetta.

silicol®gel on CE-merkitty terveydenhuollon laite (luokka II a) vastaten EU direktiiviä 93/42/EEC. silicol®gel piihappogeelin valmistetaja Saksassa on Silicol GmbH, D-33719.

Annostelu:

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille 1 rkl (15 ml) kolme kertaa päivässä tarpeen mukaan, mieluiten ennen ateriaa.

Aktiivinen ainesosa: piidioksidi (3,5 g/100 ml)

Muut ainesosat: sorbiinihappo ja natriumbentsoaatti

Tuotetiedot
SKU 9239546
EAN 5060163210505
Brändi Muut
Markkinoija Sabora
Pakkauskoko500 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Muut