Arvio:
80% of 100

Super Biotiini 90 tabl

12,70 €
30 päivän alin hinta: 12,70 €
Vertailuhinta: 0.24 €/g

Bioteekin Super Biotiini on vahva valmiste iholle, hiuksille ja limakalvoille. Valmisteessa on sekä biotiinia että metioniinia. Biotiini edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaalina. Biotiini edistää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Metioniini on rikkipitoinen aminohappo, joka osallistuu keratiinin muodostukseen. Tuote on laktoositon ja maidoton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia eikä eläinperäisiä ainesosia.

Saatavilla

Arvostelut

4
  • Vahva biotiinivalmiste

    Vahvistaa sekä hiuksia, että kynsiä. Tekee hyvää myös iholle. Toistaiseksi vahvin biotiinivalmiste jonka olen löytänyt. Käytän jatkuvasti ja syötän myös miehelleni. Hyvä hinta-laatusuhde

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Käyttö:

1 tabletti päivässä.

Sisältö:

1 tabletti sisältää: Biotiinia 5500 µg (11000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta) ja L-metioniinia 50 mg.

Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Ainesosaluettelo:

Täyteaine (mikrokristallinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), L-metioniini, D-biotiini, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).EI sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton.

Tuotetiedot

Pakkauskoko53 g
Päiväys 30.6.2025
Brändi Bioteekin
Markkinoija Suomen Bioteekki
SKU 2374445
EAN 6413620600200
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bioteekin

Liittyvät Artikkelit