Bertils Kelasin kromitabletti 100 kpl

Arvio:
90% of 100
Ei saatavilla
Vertailuhinta: 0.09 €/kpl
8,50 €
30 päivän alin hinta: 6,80 €

Kotimaiset bertil’s Kromi -tabletit sisältävät kormipikolinaattia. Se on parhaiten imeytyvä kromin muoto, joka ei ärsytä vatsaa.

Kotimaiset bertil’s Kromi -tabletit sisältävät kormipikolinaattia. Se on parhaiten imeytyvä kromin muoto, joka ei ärsytä vatsaa. Paras mahdollinen imeytyminen takaa kromille myös parhaat mahdolliset terveysvaikutukset.


Kromia tarvitaan elimistön tasapainoiseen sokeriaineenvaihduntaan. Tutkimusten mukaan kromi saattaa parantaa sokeritasapainon herkkyyttä.


bertil’s Kromi -tabletit valmistetaan bertil´s healthin tehtaalla Pietarsaaressa. bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin valmiiksi laadittuja yhdistelmätuotteita. Uusi bertil’s -sarja jatkaa yli 30 vuoden ajan valmistetun Kelasin -hivenainesarjan perinteitä.


Annostus: 1 tabletti päivässä.


Pakkauskoko: 100kpl


Ei sisällä gluteenia, laktoosia, hiivaa, sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Maissitärkkelys, maltodekstriini, täyteaine selluloosajauhe, kromipikolinaatti 0,12 %, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää 50 µg kromia.

Tuotetiedot
Pakkauskoko100 kpl
Brändi Bertils
Markkinoija Midsona Finland
SKU 232678
EAN 6416227014111
Tuoteryhmät