Fillerina-tuotteiden vaikuttavat ainesosat

Fillerina-tuotteiden vaikutus perustuu ainutlaatuiseen ainesosien koostumukseen, jonka ytimessä ovat eripainoiset ja -kokoiset hyaluronihappomolekyylit. Tehokkaasti eri ihokerroksiin imeytyvät molekyylikoot erottavatkin Fillerina-tuotteet useista muista hyaluronihappoa sisältävistä ihonhoitotuotteista. Tutustu millaisia muita vaikuttavia ainesosia eri Fillerina-tuotteet sisältävät, ja kuinka ne auttavat ihoasi näyttämään kiinteämmältä, kimmoisalta ja hyvinvoivalta. 

Fillerina 14 vuorokauden täyteainehoidon vaikuttavat ainesosat 


14 päivän täyteainehoitokuurin geeli ja seerumi muodostavat tehokkaan tuoteparin. Hoitojakson aikana nämä ainesosat auttavat ihoasi näyttämään elinvoimaisesta. 

 • Kuusi eri painoista –ja kokoista hyaluronihappomolekyyliä imeytyvät syvälle ihon kerroksiin täyttäen ja silottaen juonteita sekä lisäten volyymia huuliin ja poskipäille. Samalla hyaluronihapot pitävät ihon kosteutettuna ja suojaavat sitä ulkoisilta ja sisäisiltä haitallisilta vaikutuksilta.
 • Peptidit kuljettavat hyaluronihapot ihon eri kerroksiin. 
 • E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka vahvistaa ihon suojautumiskykyä ympäristön vapaita radikaaleja vastaan. 
 • Vehnänalkioöljy sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja.
 • Sheavoi kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, ja sisältää myös paljon A- ja E-vitamiineja jotka vahvistavat ihokudosta.

Yhdessä geelitäyteaineen ja seerumin tehoaineet ravitsevat ja pehmentävät ihoa, ja tekevät ihosta silkkisen tuntuisen, sekä estävät hyaluronihappojen haihtumista iholta. 


Fillerina päivävoiteen vaikuttavat ainesosat 

Fillerina päivävoide sisältää täyteainehoidon lailla kuutta eri hyaluronihappoa, mutta pienempinä pitoisuuksina ja auttaa näin ylläpitämään täyteainehoidolla saavutettuja tuloksia. Voide kosteuttaa ihoa koko päivän ajan, edistää juonteiden siloittumista sekä antaa täyteläisyyttä.

 • Kookosöljy sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Kosteuttaa ja imeytyy helposti ihoon verrattuna muihin öljyihin. 
 • Ksylitoli sitoo kosteutta kudoksiin yhdessä hyaluronihapon kanssa. 
 • E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka vahvistaa ihon suojautumiskykyä solujen hajoamista ja ympäristön vapaita radikaaleja vastaan.

Fillerina yövoiteen vaikuttavat ainesosat 

Fillerina yövoiteen vaikuttavat ainesosat ovat hyaluronihapon lisäksi: 

 • Vehnänalkioöljy, joka sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja.
 • Manteliöljy, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa ilman rasvaisuuden tunnetta.
 • Ruusunmarjaöljy, joka hidastaa juonteiden syntymistä ja piristää kuivan ihon ulkonäköä.
 • Sheavoi, joka  kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, sisältää paljon A- ja E-vitamiinia, jotka muun muassa vahvistavat ihokudosta ja ihon suojautumiskykyä solujen hajoamista vastaan

Fillerinan vaikutus perustuu hyaluronihappoon

Fillerina silmänympärys- ja huulivoiteen vaikuttavat ainesosat 

Fillerina silmänympärys- ja huulivoiteen perustana on myös hyaluronihappo, joka täyttää ajan myötä silmien ja huulien ympärillä olevia juonteita. Lisäksi voide sisältää:

 • Riisiöljyä, joka tehostaa ihon luontaista uusiutumisprosessia ja ravitsee ihosoluja vitamiineilla ja antioksidanteilla hidastaen ikääntymistä.
 • Manteliöljyä, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa ilman rasvaisuuden tunnetta.
 • Sheavoita, joka kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, sekä sisältää paljon A- ja E-vitamiinia. 

Fillerina 932-tuotteiden vaikuttavat ainesosat 

Fillerina 932-sarjan tuotteissa peräti 9 hyaluronihappomolekyyliä eri molekyylipainoilla lisäävät ihokerrosten täyteläisyyttä: vaikutus on näkyvä ja mitattavissa. Pienipainoiset molekyylit imeytyvät syvälle dermikseen, mihin myös injektiot yleensä tehdään. Isopainoiset molekyylit ovat olennaisia ylempien ihokerrosten täyttämisessä.

Fillerina 932 sisältää myös 3 erikokoista ja -painoista kollageenimolekyyliä. Kollageeni on tärkeä osa ihoa ja sillä on merkitystä ihon kolmiulotteiselle rakenteelle ja kiinteydelle. 

Lisäksi tuotteissa on 2 eri kokoista ja painoista elastiinimolekyyliä. Elastiini on proteiinikuitu, joka antaa joustavuutta ja kimmoisuutta iholle ja vaikuttaa ihon palautumiskykyyn venymisen jälkeen. 

Fillerina 932 –tuotteiden ainesosien kokoonpanoa täydentävät lisäksi Matrifull, heksapeptidi ja kondroitiinisulfaatti:

 • Matrifull on peptidi, joka edistää ihon uusiutumista ja luonnollisten aineiden, kuten kollageenin, palauttamista niin, että täyttyminen tapahtuu vähitellen ja tehokkaasti.
 • Heksapeptidi säätelee veden virtausta ihossa ja auttaa ihoa pysymään kosteutettuna.
 • Kondroitiinisulfaatti stimuloi ja tasapainottaa hyaluronihappoja. Parantaa ajan myötä vaikutusta ihon täyteläisyyteen ja elastisuuteen.

Kaikki Fillerina-tuotteet ovat myös kliinisesti testattuja ja parabeenittomia, eikä tuotteita testata eläinkokein.