Donaferty Premium ravintolisä 60 annospussia

Rating:
90% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 32.49 €/kpl
32,49 €
30 päivän alin hinta: 29,49 €

Ravintolisää raskautta suunnitteleville. Sisältää myo-inositolia, alfalaktalbumiinia ja foolihappoa. 

Donaferty Premium on ravintolisä, joka sisältää myo-inositolia, alfalaktalbumiinia ja foolihappoa, ja sen tarkoituksena on täydentää näiden aineiden vähentynyttä saantia ravinnosta, tai niiden lisääntynyttä fysiologista tarvetta. Folaatti ja foolihappo ovat saman B-vita­miinin eri muotoja (vesiliukoinen vitamiini). Foolihapolla on tärkeä rooli aminohapposynteesissä. Fooli­hapon lisäsaanti nostaa raskaana olevien naisten folaattipitoisuuksia. Raskaana olevien naisten alhaiset folaattipitoisuudet ovat hermostoputken sulkeutumishäiriöiden syntymisen riskitekijä kehittyvillä sikiöillä. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 400 mikrogrammaa foolihappoa vähintään yhtä kuukautta ennen hedelmöittymistä ja kolme kuukautta sen jälkeen. Tuotteessa on myös myo-inositolia sekä alfalaktalbumiinia. 

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Käyttö: 1 annospussi 2 kertaa päivässä.


Myo-inositoli, alfalaktalbumiini (maidosta), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo).


Tuotteen koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta. 

Tuotetiedot
SKU 8173637
EAN 7350006530418
Brändi Donaferty
Markkinoija Exeltis Sverige
Pakkauskoko1 kpl
Tuoteryhmät