Arvio:
91% of 100

Harmonia Curamin 90 kaps

32,80 €
30 päivän alin hinta: 32,80 €
Vertailuhinta: 0.15 €/g

curaMIN® auttaa suojaamaan niveliä ja tukee normaalia nivelten terveyttä kahden dokumentoidun uutteen yhteisvaikutuksen ansiosta. Kurkumiinia ja boswelliaa sisältävä curaMIN kapseli sisältää kahta toisiaan tukevaa uutetta BCM95® kurkumiini- ja BosPure® boswelliauutetta. Kurkumiini tukee nivelten normaalia terveyttä ja suojaa soluja hapettumisstressiltä. Boswellia tukee nivelten liikkuvuutta. Ravintolisä.

Saatavilla

Arvostelut

4.6
 • Auttoi nopeasti polvivaivoihin.

  Suosittelen
 • Toimii

  Todellakin auttaa jäykkiin ja kipeisiin niveliin.

  Suosittelen
 • Suosittelen

  Tuote todella auttaa minun polvivaivoihin

  Suosittelen
 • Auttaa oikeasti nivelkipuihin

  Suosittelen
 • Mahtava tuote, toimii

  Mulla oli polvikipuja ja kun luontaistuotekaupassa myyjä suositteli Curamin. Päätin kokeilla. Aluksi kaksi viikkoa kaksi kapselia per päivä, sittemmin olen ottanut yhden kapselin per päivä ja polvikivut jäi sille tielle. Lämmin suositus.

  Suosittelen
 • Hyvä tuote

  Olen iloinen, kun sattumalta löysin tämän tuotteen. Se on helpottanut käsieni nivelrikkoa niin hyvin, etten enää lainkaan tarvitse kipulääkkeitä ja kädet toimivat aivan "normaalisti". Pystyn tekemään raskaitakin puutarhatöitä, kantamaan kauppakassit ja kutomaan, kuten ennen nivelrikkoa, eikä käsiä särje tai ole muuten kipeät. En olisi uskonut tätä todeksi, mutta esim.boswellistahan mainitaan sen olevan jo muinoin käytetty aine nivelvaivoihin. Kaksi kapselia päivässä riittää minulle. Ihmelääke ainakin minulle.

  Suosittelen
 • Luottotuote

  Jo kolmatta vuotta käytössä ja alun muutaman käyttökuukauden (2 kapselia/pvä) ei enää kummempia nivelvaivoja. Itselleni parempi kuin glukosamiini. Polvikipu palasi viime kesänä parin kuukauden tauon jälkeen.

  Suosittelen
 • erinomainen tuote

  Erinomainen tuote nivelongelmiin. Olin välillä ottamatta lääkettä ja ihmettelin polvien kankeutta-vaikutuksen huomasin hyvinkin nopeasti.

  Suosittelen
 • Toimii

  2 purkki menossa jo. Helpottaa kipuun polvissa.

  Suosittelen
 • Toimii

  Suosittelen tuotetta

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Kahden ensimmäisen viikon aikana 3 kapselia päivässä (2 kapselia aamulla ja 1 illalla). Sen jälkeen 2 kapselia päivässä (1 kapseli aamulla ja 1 illalla). Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Jos käytössäsi on säännöllinen lääkitys, keskustele ennen tuotteen käyttöä lääkärin kanssa. Säilytä lasten ulottumattomissa.  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Ainesosat

Ainesosat: Standardisoitu kurkumauute (Curcuma longa,bcm95®, sisältää luontaisesti turmeroneja), Boswelliaserrata (BosPure®), kapselin kuori (selluloosa).

Suositeltu vuorokausiannos: Kahden ensimmäisen viikon aikana: 3 kapselia päivässä (2 aamulla + 1 illalla). Sen jälkeen 2 kapselia päivässä (1 aamulla + 1 illalla). Tarvittaessa suurempaa annosta voi ottaa pidemmän ajan.

Vuorokausiannos (2-3 kapselia) sisältää:
BCM95 500mg-750mg,
- josta kurkuminoidit 440-660mg
- josta turmeronit 35-52,5mg
BosPure 500mg-750mg
- josta akba 50mg-75mg (acetyl-11-keto- -boswellic acid).

Valmistusmaa: Intia

Maahantuoja/Markkinoija: Harmonia Life Oy Salomonkatu 17, 00100 Helsinki

Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot

Pakkauskoko222 g
Brändi Harmonia
Markkinoija Harmonia Life
SKU 2189454
EAN 6417187101613
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Harmonia