Arvio:
92% of 100

Harmonia KSM66 120 kapselia Luomu

17,90 €
30 päivän alin hinta: 17,90 €
Vertailuhinta: 0.09 €/g
Harmonia KSM66 sisältää luonnonmukaista ashwagandha-uutetta edistäen fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä emotionaalista tasapainoa ja rentoutumista.  KSM66-tuotetta käytetään stressin oireiden hallintaan, unen tueksi, henkiseen tasapainoon, kestävyyteen ja jaksamiseen.

Ashwagandhauutetta sisältävä ravintolisä. Valmistusprosessista johtuen, tuote sisältää jäämiä maitoproteiinista.
Saatavilla

Arvostelut

4.6
 • Erittäin hyvä tuote illalla nukahtamiseen

  Suosittelen
 • Huippu tuote

  Parantanut mieltä ja jännitystiloja. Unen laatu parantunut käytön aloituksen jälkeen.

  Suosittelen
 • Hyvä tuote, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

  Suosittelen
 • Hyvä tuote

  Minulla on ollut nukahtamisvaikeuksia illalla. Tämä auttaa yhdessä Melatoniinin kanssa saamaan unta. Kirjaa sängyssä lukiessani silmät alkavat painua väkisin kiinni noin tunnin päästä tuotteen otosta. Tressiajatukset vaimenevat. Otan aamulla yhden kapselin päiväksi, ettei ahdistus iske.

 • Best

  Huippu hyviä tasaannuttajia.

  Suosittelen
 • Olen käyttänyt nyt tuotetta kaksi kuukautta annoksella 2+2 ja toimii. Olen kova yliajattelija, huoliajatusten pyörittelijä ja siitä syystä jatkuvasti ahdistunut. Tämä on auttanut mielen levollisuuteen ja pystyn rauhoittamaan itseni ennen kuin huoliajatukset vievät mennessään. Olen miettinyt annoksen pienentämistä 1+1, mutta koska stressaava elämäntilanne jatkuu ainakin tämän kevään ajan en uskalla annosta vielä pienentää. Olen myös nukahtanut helpommin ja nukkunut syvemmin kuin ennen tämön käyttöä. Suosittelen lämpimästi.

  Suosittelen
 • toimii

  minulla on stressiä ja traumoija. joten kokeilin tätä tuotetta 2 kpl päivässä 2 viikon ajan ja se toimi heti alusta alkaen rauhoitti ja sai ajatukset pois ikävästä, joten toimii, kannattaa kokeilla,ainakin minulla toimi,nyt otan vain silloin,kun olen stressaantunut.

 • Toimii

  Viime keväästä asti käyttänyt tätä ystävän suosituksesta ja tämä kyllä auttaa stressiin ja yliajatteluun. Kesällä olin ehkä pari viikkoa ilman, kun purkki loppui ja huomasin heti että yliajattelu lisääntyi, pakko oli äkkiä käydä hakemassa lisää. Ostin tätä miehellenikin hiljattain, kun hänellä ollut kova stressi töiden vuoksi.

  Suosittelen
 • Hyvä tuote

  Vuosia käyttänyt auttaa jonkun verran.

  Suosittelen
 • Todella toimii stressiin! Olin hetken ilman tätä tuotetta ja tuntui, että yliajattelu ja stressaaminen lisääntyivät/palasivat entiselle tasolle. Taas kun alkoi syömään, niin mieli tasaantui.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Onko arki yhtä vuoristorataa? Toisinaan sisäinen rauha voi olla kadoksissa – näinä hetkinä on tärkeää pyrkiä madaltamaan kehon ja mielen stressiä. Harmonia KSM66® ashwagandha-uute on tutkitusti tehokas apu lievittämään stressin oireita.

Kuten tiedämme, stressillä on lukuisia vaikutuksia kehoomme. Jatkuvat huolet ja kiireet saattavat aiheuttaa uniongelmia, mielialan vaihtelua, väsymystä ja seksuaalista haluttomuutta. KSM66® ashwagandha-uute auttaa rauhoittamaan kehoa ja mieltä.

Ashwagandha hyödyt

Ashwagandhanjuuriuute (Withania somnifera) on ayurvedasta tuttu yrtti. 

KSM66®, täysspektrinen ashwagandha-juuriuute edistää stressinsietokykyä, fyysistä ja henkistä suorituskykyä, emotionaalista tasapainoa, nukahtamista, rentoutumista, palautumista ja jaksamista. Lisäksi ashwagandha edistää energiaa, kestävyyttä ja lihasmassan muodostumista liikunnan yhteydessä.

Ashwagandha-uute on erinomainen apu muun muassa:

stressin oireiden hallintaan
henkiseen tasapainoon 
kestävyyteen ja jaksamiseen
unen tueksi

Ashwagandha-uutteen tehosta on julkaistu 20 kliinistä kaksoissokkotutkimusta. KSM66®-uutteen taustalla on yli 25 kliinistä plasebokontrolloitua kaksoissokkotutkimusta, jotka ovat vertaisarvoituja ja julkaistu kansainvälisissä tiedejulkaisuissa.

KSM66® on puhdasta luomulaatua

KSM66® on ashwagandha-juuriuute. Sen tuotanto, viljely, puhdas alkuperä ja turvallisuus on sertifioitu, jotta tiedät nauttivasi parasta laatua.
Ashwagandha on urheilijan ravintolisä
Ashwagandhauutekapselit auttavat palautumisessa, mikä tekee ashwagandhasta erinomaisen lisäravinteen urheilijalle. Harmonia KSM66® ashwagandha tukee tutkitusti parempaa palautumista auttamalla mieltä ja kehoa rentoutumaan urheilun päätteeksi.

Harmonia KSM66® on listattu doping-vapaaksi aineeksi.

Annostus

1 kapseli aamulla ja illalla*. Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä. Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”
Määrä
120 kaps.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Standardoitu ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä). *Luonnonmukaisesti viljelty DK-ØKO-100

Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”

Ainesosat

Standardoitu ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä). *Luonnonmukaisesti viljelty DK-ØKO-100


Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”.

Tuotetiedot

Pakkauskoko208 g
Päiväys 28.2.2027
Brändi Harmonia
Markkinoija Harmonia Life
SKU 2416568
EAN 6417187101422
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Harmonia

Liittyvät Artikkelit