Harmonia KSM66 120 kapselia Luomu

Arvio:
92% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.15 €/kpl
17,90 €
30 päivän alin hinta: 17,90 €
Harmonia KSM66 sisältää luonnonmukaista ashwagandha-uutetta edistäen fyysistä ja henkistä hyvinvointia sekä emotionaalista tasapainoa ja rentoutumista.  KSM66-tuotetta käytetään stressin oireiden hallintaan, unen tueksi, henkiseen tasapainoon, kestävyyteen ja jaksamiseen.

Ashwagandhauutetta sisältävä ravintolisä. Valmistusprosessista johtuen, tuote sisältää jäämiä maitoproteiinista.
Harmonia KSM66 kapselit sisältävät luonnosta peräisin olevaa uutetta, joka lievittää stressin oireita ja edistää nukahtamista. Lisäksi kapselit edistää toimintakykyä, henkistä tasapainoa ja jaksamista. Valmisteen sisältämä, kliinisesti dokumentoitu KSM66® ashwagandha-uute auttaa lievittämään stressin oireita ja edistämään unentuloa. Ashwagandha edistää myös henkistä tasapainoa, jaksamista ja toimintakykyä. Uutteen tehosta on julkaistu 20 kliinistä kaksoissokkotutkimusta.

Mihin tuotetta käytetään:
STRESSIN OIREIDEN HALLINTAAN. UNEN TUEKSI. HENKISEEN TASAPAINOON, KESTÄVYYTEEN JA JAKSAMISEEN. Harmonia KSM66® on ravintolisä, jonka sisältämä ashwagandha-uute auttaa ylläpitämään stressinsietokykyä, tukee nukahtamista sekä fyysistä ja henkistä vireyttä. Se auttaa edistämään toipumista stressaavista tilanteista ja emotionaalista tasapainoa. Auttaa ylläpitämään kestävyyttä ja energian tunnetta.

Annostus:
1 kapseli aamulla ja illalla*. Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä. Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”.

Määrä:
120 kapselia

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Standardoitu ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä). *Luonnonmukaisesti viljelty DK-ØKO-100


Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”.

Tuotetiedot
Pakkauskoko120 kpl
Brändi Harmonia
Markkinoija Harmonia Life
SKU 2416568
EAN 6417187101422
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Harmonia