Arvio:
53% of 100

Nestemin yrtti-mineraalitabl 60 kpl

13,10 €
30 päivän alin hinta: 13,10 €
Vertailuhinta: 0.27 €/g

Aineenvaihduntaa ja elimistön puhdistusprosesseja tukeva valmiste, joka sisältää magnesiumin ja kaliumin lisäksi kotimaisia yrttiuutteita: koivua, nokkosta ja peltokortetta.

Saatavilla

Arvostelut

2.7
  • Voi niellä...kunhan pureskelee....

    Pureskele ja vettä perään,saa menemään alas. Aloitin vasta, toimiiko että nesteet lähtisi liikkeelle,en vielä osaa sanoa.

  • Pahanmakuinen

    Pahanmakuinen ja vaikea niellä

  • Vaikea niellä

    Vaikea niellä ja maistuu sen verran pahalta ettei oikein voi pureskellakaan.

Tuotekuvaus

Aineenvaihduntaa ja elimistön puhdistusprosesseja tukeva valmiste, joka sisältää magnesiumin ja kaliumin lisäksi kotimaisia yrttiuutteita: koivua, nokkosta ja peltokortetta.


Nesteminin sisältämät kalium ja magnesium turvaavat tärkeiden mineraalien saannin, varmistavat elimistön elektrolyyttitasapainon kuurin aikana sekä poistavat elimistöstä natriumia, jolloin samalla myös nestettä poistuu. Nestemin on valmistettu Suomessa.


Annostus: 2 tablettia 2 kertaa päivässä. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ei henkilöille, joilla on munuaisten vajaatoimintaa tai jotka käyttävät kaliumia säästäviä diureetteja tai rytmihäiriölääkkeitä. Nesteminiä, kuten muitakaan yrttipohjaisia valmisteita, ei suositella jatkuvaan käyttöön.


Pakkauskoko: 60 kpl 


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Täyteaineet (E 460, E 420), kaliumkloridi, koivunlehtikuivauute, nokkoskuivauute, magnesiumoksidi, peltokortekuivauute, paakkuuntumisenestoaineet (E 551, E 470b), kiinteyttämisaine E 1202.

Sisältää makeutusainetta (sorbitoli, E420).


Vuorokausiannos (4 tablettia) sisältää:

Magnesiumia 128 mg (34 %*), kaliumia 290 mg (15 %*), koivunlehtiuutetta 400 mg, nokkosuutetta 300 mg, peltokorteuutetta 120 mg.

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot

Pakkauskoko48 g
Brändi Nestemin
Markkinoija Harmonia Life
SKU 2396547
EAN 6417187103600
Kategorioita

Liittyvät Artikkelit