Nordic Health DLux 3000 D3 75 mikrog 15 ml -suusuihke

Arvio:
93% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 1.05 €/ml
15,70 €
30 päivän alin hinta: 15,70 €

Nordic Health DLux3000 on vitamiinisuusuihke vastustuskyvyn, luuston ja hampaiden terveyden edistämiseen. 

D-vitamiini on tärkeä vastustuskyvyn, luuston ja hampaiden terveyden edistäjä. Päiväannos (1 suihkaus) vitamiinisuusuihketta sisältää 75mcg D3-vitamiinia. Vitamiini imeytyy erinomaisesti posken limakalvolta.


D-vitamiinisuusuihke on luonnollisen piparmintun makuinen, eikä sisällä keinotekoisia lisäaineita. Suihke on helppo annostella, ja yksi suihkaus päivässä riittää. Palkittu parhaana ravintolisänä.


Vitamiinisuusuihke on ravintolisä, ja se sopii myös kasvissyöjille, raskaana oleville, imettäville, diabeetikoille, keliaakikoille ja ketogeeniseen ruokavalioon. Ei kontraindikaatioita. Ei sisällä: gluteenia, vehnää, alkoholia, maitoa, sokeria, soijaa, hiivaa, munia, pähkinää, keinotekoisia väri- tai makuaineita.


Käyttöohje: Käytä vitamiinisuusuihketta yksi suihkaus päivässä. Uusimpien tutkimusten mukaan D3-vitamiinimme imeytyvät parhaiten posken limakalvolta, johon suosittelemme vitamiinilisää käytettävän.


Pakkauskoko: 15ml (100 suihkausta)


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

D3-vitamiini 75 mikrogrammaa (750 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Puhdistettu vesi, makeutusaine (ksylitoli), emulgointiaine (akaasiakumi), kolekalsiferoli (D3-vitamiini), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini (trikalsiumfosfaatti, riisijauho)), happamuudensäätöaine (luontainen sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luontainen piparminttuöljy.


Tuotetiedot
Pakkauskoko15 ml
Päiväys 31.3.2024
Brändi Nordic Health
Markkinoija Midsona Finland
SKU 337210
EAN 96032879
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nordic Health