Nurme Jojoba Oil jojobaöljy 100 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.19 €/ml
19,36 € 24,20 €

Nurme Jojoba Oil jojobaöljy on tuoksuton, kultaisen sävyinen nestemäinen vaha ja se imeytyy täysin ihoon, jättäen ihon pehmeän ja sileän tuntuiseksi.

Nurme Jojoba Oil jojobaöljy on tuoksuton, kultaisen sävyinen nestemäinen vaha, joka on peräisin jojobakasvin (simmondsia chinesis) siemenestä. Jojoba sisältää E- ja B-vitamiinia ja mineraaleja, kuten kromia, kuparia ja sinkkiä, jotka ravitsevat ihoa ja suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Puhdas jojobaöljy imeytyy täysin ihoon, jättäen ihon pehmeän ja sileän tuntuiseksi.


Jojobaöljy sopii hyvin myös seka- ja rasvoittuvalle iholle, sillä se hillitsee ihon kiiltelyä. Jojobaöljy on hyvä kosteuttaja myös herkälle iholle, ja se auttaa häivyttämään hienoja kuivuudesta johtuvia juonteita ja ryppyjä.


Öljyä voi myös käyttää halkeileville huulille – vahamainen öljy muodostaa huulille suojaavan kerroksen, joka lukitsee kosteuden ja jättää huulet pehmeän ja kimmoisen tuntuisiksi. Jojobaa käytetään myös monissa hiustuotteissa kosteuttavien ja hoitavien ominaisuuksiensa ansiosta, tehden hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti hallittavat. Pörröiset ja katkeilevat hiukset rakastavat jojobaa! Jojoba voi auttaa hiuspohjan hilseilyyn, kun sitä hierotaan hiuspohjaan shampoopesun yhteydessä. Öljy sopii myös hyvin kuiviin vauvan hiuksiin, jolloin se estää hiuksia takkuuntumasta. Miehet voivat käyttää jojobaöljyä partaöljynä.


Sopii Curly Girl Methodin mukaiseen hiustenhoitoon.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Nurme Jojoba Oil jojobaöljy 100 ml
Arviosi

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil


Pyrimme päivittämään tuotetietoja jatkuvasti, mutta joissakin tapauksissa ainesosaluettelo on saattanut muuttua, eikä uutta ainesosaluetteloa ole vielä ehditty päivittämään. Tarkistathan aina tuotteesta ainesosaluettelon, mikäli olet allerginen tai herkkä jollekin tietylle ainesosalle.