Arvio:
87% of 100

Puhdas+ Premium Chlorella & Spirulina 500 mg 300 tbl

14,57 €
30 päivän alin hinta: 14,57 €
Vertailuhinta: 0.04 €/g

Puhdas+ Chlorella & Spirulina tuo yhteen näiden kahden superruuan edut yhdessä tabletissa. Spirulina on erittäin ravinnerikas mikrolevä ja se sisältää runsaasti proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Chlorella on spirulinan tavoin ravinnerikas mikrolevä ja se sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja, rasvahappoja ja lehtivihreää. Spirulinan painosta yli 60% on hyvin imeytyvää proteiinia, joka sisältää kaikki ihmisen tarvitsemat aminohapot. Spirulina sisältää runsaasti hivenaineita – kuten rautaa sekä vitamiineja ja niiden esiasteita. Spirulinassa on runsaasti B-vitamiineja, beetakaroteenia, E-vitamiinia ja gammalinoleenihappoa. Siinä on myös runsaasti mineraaleja kuten mangaania, sinkkiä, kuparia, rautaa ja seleeniä.

Ei saatavilla

Arvostelut

4.4
 • Piristävä

  Syksyllä energiatasot aina vähän laskee, mutta muutaman päivän tätä syötyäni olo lähti kohenemaan huomattavasti.

  Suosittelen
 • Tehokas

  Ilmeisen tehokas tuote. Aloitin 4 tabletin kerta-annoksella ja seuraavana aamuna otin 2. Puhdistautuminen oli kirjaimellinen. Uskon tuotteen tehoon. Ohjeisiin voisi kuitenki lisätä kehotuksen alottaa pienemmällä annoksella. Ja myös suositus ettei raskaana olevat ja imettävät käyttäjät ole suositeltavia.

  Suosittelen
 • hyvä

  tarvittava lisä ja tukee kokonaisvaltaista terveyttä hyvin, mutta ainoa asia minkä voisi korjata on se määrä mitä tätä täytyy ottaa.

Tuotekuvaus

Käyttö:

Aikuisille 4-8 tablettia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Sisältö:

Chlorella, spirulina. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

Huomioitavaa:

Ei lasten ulottuville.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Ainesosat: Chlorella, spirulina. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. RAVINTOLISÄ.

RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSINNEHÅLL. 4 Tablettia
Spirulina 1000 mg
Chlorella 1000 mg

Tuotetiedot

Pakkauskoko343 g
Päiväys 12.8.2026
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 342005
EAN 6430050006679
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+