Arvio:
90% of 100

Puhdas+ Kollageeni & Biotiini 120 kaps & Rose Water 100 ml

21,90 € 32,00 €
30 päivän alin hinta: 21,90 €
Vertailuhinta: 1.99 €/m
Tarjous voimassa 30.6.2024 asti

Supersuosittu Puhdas+ Beauty kollageeni&biotiini yhdessä ihoa kosteuttavan ja uudistavan ruusuveden kanssa.


Tuotteet erikseen ostettuina noin 32€.

Ei saatavilla

Arvostelut

4.5
  • Huippu tuote

    Iho tuntuu voivan paremmin

    Suosittelen
  • Kosteuttava

    Ruusuvesi ihanan kosteuttava ja virkistää mukavasti kuumilla kesäpäivillä. Kollageeni&biotiinista en ole huomannut vielä mitään merkittävää, vaatii varmaan pidempiaikaisen käytön.

Tuotekuvaus

Puhdas+ Kollageeni & Biotiini sisältää kalakollageenia, joka täyttää ihon pienet juonteet ja saa sen näyttämään nuoremmalta. Tuotteen sisältämät sinkki ja biotiini edistävät ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaalina. Puhdas+ Kollageeni & Biotiiniin lisätty C-vitamiini auttaa tukemaan ihon omaa kollageenituotantoa, ja näin auttaa sinua pysymään nuorekkaana ja elinvoimaisena

https://www.oloapteekki.fi/puhdas-beauty-kollageeni-biotiini-120-kaps


Puhdas+ Beauty Ruusuvesi kosteuttaa ja uudistaa! Ihoa ja sen väriä tasapainottava ruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Ruusuvesi rauhoittaa, raikastaa ja kirkastaa. Ruusuvesi sisältää myös eteeristä ruusuöljyä, joka täyteläistää koostumusta ja hurmaa hienostuneella tuoksullaan. Puhdas+ Beauty Ruusuvesi tukee ihon uusiutumista sekä parantaa sen sävyä.

https://www.oloapteekki.fi/puhdas-rosewater-100-ml

Ainesosat

Puhdas+ Beauty kollageeni & biotiini:

Hydrolysoitu kalakollageeni, L-askorbiinihappo, sinkkisitraatti, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), D-biotiini.


Puhdas+ Beauty Rose water:

Rosa Damascena Flower Water*, Aqua, Leuconostoc / Radish Root ferment Filtrate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Rose Damascena Flower Oil*, Citronellol, Farnesol, Geraniol. (*luomua / ekologisk / Ingredient from Organic Farming)

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+