Arvio:
85% of 100

Puhdas+ L-Arginiini 200 g

13,55 €
30 päivän alin hinta: 13,55 €
Vertailuhinta: 0.05 €/g

L-Arginiini on aminohappo, joka edistää elimistön typpihapon tuotantoa.

Puhdas+ L-arginiini on 100 % kasviperäinen.

Saatavilla

Arvostelut

4.3
 • Helppo käyttää.

  Luin äskettäin ulkomaisen lääketieteellisen laajan raportin sydän- ja verisuonitautien perimmäisistä syistä, jotka kansankielessä ovat jo pitkään perustuneet kolesterolin ympärille. Tämä raportti väittää, että kolesteroli ei olekaan se syy niihin, vaan elimistön hidas tulehdus ja myös verisuoniston tulehdus. Raportissa sanottiin, että arginiinin tervehdyttävä vaikutus verisuonistoomme perustuu sen kehittämään typpioksidiin, joka pitkään käytettynä puhdistaa suonistoamme, ylläpitää terveitä kolesterolia ja verenpainetta, lisää hormonituotantoa ja estää luiden haurastumista. Olen käyttänyt tuotetta itse vasta noin kuukauden ja jos nyt jotain voi sanoa aiemmasta, niin suonenvetämistä ei ole ollut aivan viime aikoina niin paljon kuin oli aiemmin. Käytän päivittäin myös magnesiumia sekä kurkumiinia, jotka myös helpottavat verenkiertoa. Aina pitää muistaa, että suurin osa vitamiini- ja ravintolisien tietoudesta perustuu käyttäjien omiin tutkimuksiin, joten ovat enemmän tai vähemmän uskoon perustuvia. Mikään virallinen tahohan ei juuri ohjaa ravintolisien käyttöön. Itse ajattelen niin, kunhan pyrkii täyttämään päivittäisen vitamiinien saannin - vaikka purkista - nykyaikaisessa yhteiskunnassa, se antaa kuitenkin parhaat eväät jokapäiväiseen jaksamiseen, jos emme saa mahdollisesti kaikkea ravinnosta.

  Suosittelen
 • Arginiini

  Tehokas tuote, mutta en ole maistanut mitään näin pahanmakuista mitä tämä on. Pitää sekoittaa jauhe pieneen määrään vettä ja kietaista se yhdellä kulauksella alas, ja huuhdella suu.

  Suosittelen
 • Hyvin imeytyvä ja toimiva tuote.

  Suosittelen
 • Hyvä verisuonimme ja sopiva lisä lihasharjoittelun oheen. Hinta kohdallaan.

  Suosittelen
 • Luotettava, kotimainen...

  Suosittelen
 • Hyvää laatua

  Hyvä tuote

  Suosittelen
 • Mieheni puolesta vastailen ja sopii hyvin urheilevalle tyypille, lisäksi se hyvä puoli, että ei mitään lisä-aineita.

  Suosittelen
 • en osaa vielä sanoa onko konkreettistä apua treenatessa.

Tuotekuvaus

L-Arginiini on aminohappo, joka edistää elimistön typpihapon tuotantoa. 

Puhdas+ L-arginiini on 100 % kasviperäinen. 


Annostus: Aikuisille 1-2 teelusikallista vuorokaudessa. Sekoita pieneen määrään vettä, tai smoothieen.


Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, maissia, soijaa tai makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille.


Pakkauskoko: 200g

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Ainesosat: L-Arginiini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, maissia, soijaa tai makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

RAVINTOSISÄLTÖ/NÄRINGSINNEHÅLL

1-2 tl/ts

L-Arginiini/L-Arginin

3,5 – 7 g

Tuotetiedot

Pakkauskoko300 g
Päiväys 18.10.2026
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 335025
EAN 6430050003272
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+