Puhdas+ L-karnitiini,100 g

Arvio:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.17 €/g
17,05 €
30 päivän alin hinta: 17,05 €

Puhdas+ L-Karnitiini on kehon rasva-aineenvaihdunnan tukija ja lihaksiston energiansaannin varmistaja

Puhdas+ L-Karnitiinilla tuet kehon rasva-aineenvaihduntaa. L-Karnitiini on aminohappo, jonka tehtävänä on kuljettaa rasvahappoja solun sisällä mitokondrioihin pilkottavaksi, missä rasva muutetaan energiaksi. Karnitiinin muita tehtäviä ovat solujen immuunivasteen parantaminen ja myrkkyjen poistaminen soluista. Se on tärkeä aminohappo myös sydämen ja aivojen toiminnalle.  Mikäli keho ei saa riittävästi L-karnitiinia, voivat sekä rasvanpoltto että suorituskyky jäädä heikommiksi. L-karnitiini on karnitiinin aktiivinen muoto.

Elimistöllä on kaksi tapaa saada L-karnitiinia. Se voidaan saada suoraan ruoan tai lisäravinteen kautta. Ravinnosta karnitiinia saadaan eläinkunnan tuotteista kuten lihasta ja maitotuotteista, mistä syystä erityisesti vegaanin ja kasvissyöjän kannattaa harkita karnitiinin ottamista lisäravinteena. Sen rasvanpolttoa tehostavista vaikutuksista johtuen sitä voi suositella myös painonpudotuksen tueksi yhdessä aktiivisen liikunnan kanssa.

Keho pystyy myös muodostamaan tätä aminohappoa kahdesta muusta aminohaposta, lysiinistä ja metioniinista. Urheilijat käyttävät karnitiinia varmistaakseen lihasten energiantuotantoa.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita


Annostus: Aikuisille 3 mittalusikallista (1 ml) vuorokaudessa. Sekoita pieneen lasilliseen vettä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei lasten ulottuville.

Ainesosat: L-karnitiini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, tai makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ravintolisä.

Ravintosisältö/Näringsinnehåll per 3 mittalusikallista/måttskedar: L-karnitiini / L-karnitin 2 g

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+