Arvio:
73% of 100

Puhdas+ VahvaAshwagandha+Bioperine 150mg 60 kaps

10,75 €
30 päivän alin hinta: 10,75 €
Vertailuhinta: 0.28 €/g

Suomessa valmistettu Puhdas+ Ashwagandha + Bioperine® sisältää patentoitua Sensoril®- ashwagandhaa, jota viljellään kestävän kehityksen mukaisesti sertifioiduilla perhetiloilla Intiassa. Standardoitu uute valmistetaan täysin ilman kemikaaleja 100 % vesiuuttona. Ashwagandha auttaa edistämään stressinsietokykyä sekä parantamaan suorituskykyä ja henkistä tasapainoa. Sisältää myös patentoitua Bioperine® –mustapippuriuutetta, joka tehostaa ashwagandhan imeytymistä. Ashwagandha, eli rohtokoiso on Afrikassa ja Aasiassa kasvava koisokasvi, jolla on tuhansien vuosien käyttöhistoria. Ashwagandhan uskotaan lisäävän henkistä ja fyysistä suorituskykyä. Eniten näyttöä sillä on stressin hoidon ja jaksamisen tukemisessa. Sensoril®- ashwagandha sisältää kasvin juurta sekä lehteä, mikä nostaa ashwagandhan vaikuttavien aineiden, withanolidien määrän ainutlaatuiseen 10 %:iin. Puhdas+ vahva Ashwagandha sisältää myös patentoitua Bioperine® –mustapippuriuutetta, joka tutkitusti tehostaa ashwagandhan imeytym

Saatavilla

Arvostelut

3.7
  • Parantanut unen laatua ja muutenkin rentouttaa. Aion ostaa uudelleen :)

    Suosittelen
  • Itse hankin nukkumisen tueksi ja sanoisin että toimii. Ennen en esim. nähnyt juurikaan unia ja nyt kyllä. Nukkuminen muuttui miellyttävämmäksi.

  • En ole huomannut mitään vaikutusta hyvään tai huonoon.

Tuotekuvaus

Auttaa edistämään stressinsietokykyä sekä parantamaan suorituskykyä ja henkistä tasapainoa.

Käyttö:

1-2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Sisältö:

Suomessa valmistettu Puhdas+ Ashwagandha + Bioperine® sisältää patentoitua Sensoril®- ashwagandhaa, jota viljellään kestävän kehityksen mukaisesti sertifioiduilla perhetiloilla Intiassa. Standardoitu uute valmistetaan täysin ilman kemikaaleja 100 % vesiuuttona. Ashwagandha auttaa edistämään stressinsietokykyä sekä parantamaan suorituskykyä ja henkistä tasapainoa. Sisältää myös patentoitua Bioperine® –mustapippuriuutetta, joka tehostaa ashwagandhan imeytymistä.

Huomioitavaa:

Ei lasten ulottuville.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

AINESOSAT: Standardoitu ashwagandhauutevalmiste Sensoril® (Withania somnifera), mikrokiteinen selluloosa, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), riisijauho, mustapippuriuute

BioPerine®. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. RAVINTOLISÄ.

Markkinoija/marknadsförare: New Organics Oy, Äyritie 8A 01510 Vantaa.

Valmistettu Suomessa. Ashwagandha ei ole peräisin Suomesta

 Ravintosisältö/ näringsinnehåll 1-2 kaps

Ashwagandhauutevalmiste/-extrakt Sensoril®………125-250 mg

Mustapippuriuute/ svartpepparextrakt BioPerine®……..5-10 mg

Tuotetiedot

Pakkauskoko38 g
Päiväys 15.11.2025
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 342003
EAN 6430077250369
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+