Solgar Ashwagandha juuriuute, 60 kaps.

27,20 €
30 päivän alin hinta: 27,20 €
Vertailuhinta: 5.44 €/m

Luonnontuote, jota on käytetty mm. Ayurvedassa
Energia ja psyykkinen hyvinvointi
Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher, Halal
Gluteeniton, maidoton

Saatavilla

Tuotekuvaus

Solgar Ashwagandha-juuriuute on yksi korkealaatuisista yrttivalmisteistamme, joka sisältää standardoitua ashwgandhan juuriuutetta ja ashwagandhan juurijauhetta.

Solgarin standardoidut (SFP) yrttiuutteet kehitetään ainutlaatuisella prosessilla, jossa yhdistyvät sekä perinteisen kasvitieteen että standardisoidun yrttitekniikan ideologiat. Tämä tieteen ja perinteiden yhdistelmä mahdollistaa voimakkaan, korkealaatuisen standardisoidun yrttiuutteen, joka tarjoaa kaikki luonnossa esiintyvät synergistiset ja hyödylliset ominaisuudet.

Ashwagandhaa on käytetty tuhansien vuosien ajan mm. ayurvedisessa terapiassa, ja siitä on käytetty nimeä ”intialainen ginseng”. Ashwagandha luokitellaan adaptogeeniksi, joka voi tukea kehoa hallitsemaan stressiä ja sopeutumaan siihen. Solgar® Ashwagandha juuriuutteen kasviskapselit sopivat vegaaneille.

Solgar® Ashwagandha-juuriuute annostus on 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Ainesosat

Suositeltu annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Standardoitu ashwagandhan juuriuute (1,5 % [4.5mg] withanolideja) 300 mg
Ashwagandhan juurijauhe 100 mg
Muut ainesosat:

Täyteaine (arabikumi, mikrokiteinen selluloosa), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), hapettumisenestoaineet PhytO2X® (betakaroteeni, askorbiinihappo).

Muuta huomioitavaa:
Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

Tuotetiedot

Pakkauskoko5 m
Päiväys 28.2.2026
Brändi SOLGAR
Markkinoija Nordic Premium
SKU 20001493
EAN 0033984041042
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä SOLGAR

Liittyvät Artikkelit