Solgar L-Lysiini 1000mg 100 tabl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.21 €/kpl
20,90 € 23,90 €

Solgar® L-Lysiini 1000 mg on korkealaatuinen, vahva aminohappovalmiste, joka sisältää keholle välttämätöntä lysiini-aminohappoa. 

Solgar® L-Lysiini 1000 mg on korkealaatuinen, vahva aminohappovalmiste, joka sisältää keholle välttämätöntä lysiini-aminohappoa. 


- Välttämätön aminohappo, jota keho ei pysty itse tuottamaan

- Aminohappoja tarvitaan mm. proteiinien muodostamiseen kehossa

- Vegaaninen, Kosher

- Gluteeniton, soijaton, vehnätön, hiivaton


Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, aivojen ja hermoston välittäjäaineille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.


L-lysiini on välttämätön aminohappo, jota löytyy mm. lihaskudoksesta. Se on myös suosittu ravintolisä tukemaan hyvinvointia vuodenaikojen vaihtuessa. Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio tarjoaa tarvitsemamme aminohapot ja ravintolisä täydentää ja ylläpitää L-Lysiinin saantia ja tasoja kehossa.


Solgar® L-Lysiini 1000 mg annostus on 1 kasviskapselia päivässä aterioiden välillä.


Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Solgar L-Lysiini 1000mg 100 tabl
Arviosi

Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):


L-Lysiini (hydrokloridi ja vapaa muoto) 1000 mg


Muut ainesosat:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo, piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli).

Tuotetiedot
SKU 20000539
EAN 33984017016
Markkinoija Nordic Premium
Brändi SOLGAR
Pakkauskoko100 kpl
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä SOLGAR