Super D-Tippa 8 ml

9,20 €
30 päivän alin hinta: 9,20 €
Vertailuhinta: 0.22 €/g
Super D-tippa sisältää 10 mikrogrammaa (μg) D3-vitamiinia. Valmistetta on kätevä käyttää; sitä voi tiputella suoraan suuhun, lusikkaan tai ruokaan.
Saatavilla

Tuotekuvaus

Super D-tippa sisältää 10 mikrogrammaa (μg) D3-vitamiinia. Valmistetta on kätevä käyttää; sitä voi tiputella suoraan suuhun, lusikkaan tai ruokaan. Valmiste on riittoisa, yhdessä pullossa on 280 tippaa.


D-vitamiini on monivaikutteinen vitamiini, ja se liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. D-vitamiini onkin tärkeä luustolle, sillä se edistää kalsiumin aineenvaihduntaa ja kalsiumin kiinnittymistä luustoon. D-vitamiini tukee myös vastustuskykyä ja lihasten toimintaa.


Lisäksi D-vitamiini tukee solujen uudistumista, sillä se osallistuu solujen jakautumisprosessiin. D-vitamiinin tärkeys hyvinvoinnillemme saa jatkuvasti lisää painoarvoa, kun uusia tutkimuksia sen terveysvaikutuksista julkaistaan yhä enemmän. Auringonvalon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia, mutta Suomen olosuhteissa näin tapahtuu vain kesäkuukausina. Tästä syystä on jokaisen tärkeää huolehtia riittävästä D-vitamiinin saannista. D-vitamiinilisää suositellaan ympärivuotisesti erityisesti lapsille ja nuorille, ikäihmisille ja raskaana oleville.


Annostus: 1- 5 tippaa päivässä. Voidaan annostella suoraan suuhun, lusikkaan tai ruokaan.


Pakkauskoko: 8ml (n. 280 tippaa)


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

D-vitamiini 10-50 mikrogrammaa (200-1000 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Kasviperäiset keskipitkät rasvahapot (palmunsiemenöljystä)

D3-vitamiini (kolekalsiferoli)Tuotetiedot

Pakkauskoko41 g
Brändi Bioteekin
Markkinoija Suomen Bioteekki
SKU 2072288
EAN 6413620170086
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bioteekin