Arvio:
87% of 100

Aco Psoriasis Voide 60 g

17,00 €
30 päivän alin hinta: 14,45 €
Vertailuhinta: 0.20 €/g

ACO Psoriasis on voide, joka hoitaa lieviä tai kohtalaisia ​​psoriasiksen iho-oireita, kuten punoitusta, kutinaa ja hilseilyä.

Saatavilla

Arvostelut

4.4
 • Toimii minun psoriin,helpottaa kutinaa ja psoriläiskät paranevat muutaman päivän jälkeen.

 • Psori voide

  Hyvä, auttaa upeasti kutinan hillitsemiseen, aika pieni määrä riittää isoihinkin läiskiin mutta tuubikoko voisi olla isompanakin saatavilla. Hyvin imeytyvä.

  Suosittelen
 • Hyvä koostumus, helpottaa ihon olotilaa

  Helpottaa ihon tilannetta jonkin verran mut valitettavasti ei tästäkään täysin hyötyä ole. Imeytyy hyvin ja hyvä koostumus. Yksi tähti pois ennen kaikkea pienestä 60g koosta.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

ACO Psoriasis on voide, joka hoitaa lieviä tai kohtalaisia ​​psoriasiksen iho-oireita, kuten punoitusta, kutinaa ja hilseilyä. Ainutlaatuinen koostumus normalisoi ihosolujen tuotantoa, tukee ihon omaa korjausmekanismia, vahvistaa ja parantaa ihon läpäisyestettä sekä kosteuttaa. Imeytyy helposti eikä tahraa. ACO Psoriasis Treatment Cream on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.


Ei sisällä kortisonia. Hajusteeton.

Ainesosat

Aqua, Modified alumino-silicate minerals, Alkaline earth mineral salts optimized for psoriasis treatment, White Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum liquidum, Polysorbate 60, Alcohol, Methylparaben.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko84 g
Päiväys 31.7.2026
Brändi Aco
Markkinoija Perrigo Suomi
SKU 2150472
EAN 7319861019674
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Aco

Liittyvät Artikkelit