Se, kuinka koviksi kierrokset päivän aikana kohoavat, vaikuttaa merkittävästi siihen, miten helppoa unten maille tyyntyminen on illalla.

Noin joka kolmas suomalainen kärsii ainakin ajoittain uniongelmista. Jos siis nukahtaminen on vaikeaa tai pyörit valveilla pikkutunneilla, on aivan varmaa, ettet valvo yksin. Onneksi univaikeuksiin on saatavilla luonnollista ja tehokasta apua; Harmonia niDRA toimii parempien yöunien tukena vaikuttaen nukkumiseen liittyvien pulmien juurisyihin.

Rentoutta päiviin — hyvää unta öihin

Hektisen päivän jälkeen rauhoittuminen voi olla hankalaa, kun sata ajatusta pyörii mielessä. Kehon ja mielen ylikierrokset häiritsevät levolle laskeutumista — ja saattaapa turha kelailu eli pohdintojen kiihkeärytminen karuselli pitää hereillä myös aamuyöstä.

Jos uniongelmat ovat jatkuneet pidempään, voi tulevan yön mahdollinen valvominen huolestuttaa jo päivällä. Harmonia niDRA tuo lempeää apua myös seuraavan yön jännittäjälle; hermostuneisuutta, jännittyneisyyttä ja ahdistuneisuuden tunnetta lieventämällä se tyynnyttää ja rentouttaa mieltä, jolloin nukahtaminen onnistuu helpommin.

Harmonia niDRA vähentää stressiä ja syventää rentoutumista, minkä seurauksena se auttaa nukahtamaan ja nukkumaan hyvin. Tehokkaan ja turvallisen niDRA-ravintolisän teho perustuu kahden petentoidun, erittäin tutkitun ja dokumentoidun kasviuutteiden yhteisvaikutuksiin. KSM66-ashwagandhanjuuriuute vähentää stressiä kortisolin tuotantoa tasapainottaen ja ja Affron-sahramuute edistää rentoutumista, positiivista mielialaa ja tunne-elämän tasapainoa. Näiden kahden kasviuutteen synerginen yhteisvaikutus on todella tehokas uniongelmien korjaamisessa.

Affron-sahramiuutteella ja KSM66-ashwagandhanjuuriuutteella on tehty yhteensä 34 uutespesifiä kliinistä kaksoissokkotutkimusta, jotka on vertaisarvioitu ja julkaistu arvostetuissa tiedelehdissä. Sekä ayurvedan eli intialaisen lääketieteen ikivanha viisaus että modernien tutkimusten tulokset osoittavat, että niDRAn tehoaineet saavat mielen ylikierrokset laantumaan ja helpottavat uniongelmia.

Harmonia niDRA vaikuttaa hyvien yöunien puolesta 24/7

Tunne-elämän tasapainoa tukeva niDRA ei ole nuijanukuttava tai aamutokkuraa aiheuttava unipilleri, vaan niDRAn teho perustuu mielen rentouttamiseen ja stressin hälventämiseen.


Harmonia niDRA tuo seesteistä oloa päivään ja hoitaa ihmistä aamusta asti. Aamulla otettu niDRA lievittää stressiä ja edistää emotionaalista tasapainoa koko päivän ajan. Sisältämänsä KSM66-ashwagandhauutteen ansiosta se pitää huolta myös energiatasoista ja siitä, että toimintatarmoa riittää päivän kaikkiin askareisiin.

Onkin tärkeää, että niDRAa otetaan yksi kapseli aamulla ja toinen illalla, jolloin valmiste toimii hyvinvoinnin tukena koko vuorokauden ajan. Aamulla otettu niDRA vaikuttaa siihen, etteivät päiväsaikaiset stressitasot pääse nousemaan liian korkealle, jolloin rauhoittuminen ja nukahtaminen sujuu illalla helpommin. Unipulmien juurisyihin vaikuttamalla niDRA tuo avun lempeän mutta tehokkaan silloin, kun uni on suurin ongelmasi.

Harmonia niDRAn saat kätevästi avuksesi Olo-apteekin verkkokaupasta — osta oitis omasi tästä! Nyt heitetään hellät hyvästit univaikeuksille!

EFSA-terveysväitteet
Harmonia niDRAn sisältämä sahramiuute (Affron®) edistää rentoutumista, emotionaalista tasapainoa sekä positiivista mielialaa. Valmisteen sisältämä ashwagandha-juuriuute (KSM66®) auttaa nukahtamista, edistää palautumista ja tukee kehoa hermostuneisuuden, jännittyneisyyden ja levottomuuden yhteydessä.

Blogin sisältö: Harmonia Oy.