Mitä on karbamidi?

Iholla on luonnostaan karbamidia eli ureaa. Urealla on kosteuttava vaikutus, koska se sitoo hyvin vettä ja estää kosteuden haihtumista iholta. Ihovoiteissa karbamidi on todettu tehokkaammaksi kuin esimerkiksi glyseroli.

Karbamidi soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi atooppisen ihottuman hoitoon ja psoriasiksen hoitoon sekä kaikkein kuivaihoisimmille, koska urea vahvistaa ihon läpäisyestettä ja lievittää kutinaa ja kipua.

Karbamidivoidetta voi käyttää päivittäin tai kuuriluontoisesti parin viikon ajan, kun ongelmana on pahat kovettumat tai halkeamat. Karbamidi on loistava kosteuttaja, joka auttaa ihoa uudistumaan tehokkaasti. Säännöllisellä käytöllä se toimii myös ennaltaehkäisynä kovettumien hoidossa.

Mikä on paras karbamidivoide?

Juuri sinulle parhaiten sopiva voide riippuu ihotyypistäsi sekä ihon sen hetkisestä kunnosta. Vaikean iho-ongelman hoidosta kannattaa aina keskustella myös lääkärin kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tässä esittelemme suosittuja karbamidia sisältäviä voiteitamme. Täältä voit lukea lisää oman ihotyyppisi tunnistamisesta.

Karbamidia sisältävät jalkavoiteet ja jalkojen hoito

Karbamidivoidetta voi käyttää päivittäin tai kuuriluontoisena parin viikon ajan, kun jalkojen ongelmana on pahat kovettumat tai halkeamat. Karbamidi on loistava kosteuttaja, joka auttaa ihoa uudistumaan tehokkaasti. Säännöllisellä käytöllä karbamidi toimii  myös ennaltaehkäisynä kovettumien hoidossa.

Karbamidia sisältäviä voiteita ihon hoitoon

Karbamidia sisältäviä voiteita jalkojen hoitoon

Muita karbamidia sisältäviä voiteita