Gelsectan 60 kaps

Arvio:
96% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.54 €/kpl
32,47 €
30 päivän alin hinta: 32,47 €

Gelsectan palauttaa suoliston normaalin toiminnan ja lievittää ripulia, vatsakipua, vatsan alueen jännittyneisyyttä, turvotusta ja ilmavaivoja. 

Gelsectan palauttaa suoliston normaalin toiminnan ja lievittää ripulia, vatsakipua, vatsan alueen jännittyneisyyttä, turvotusta ja ilmavaivoja. Sopii ripulipainotteisesta ärtyvän suolen oireyhtymästä (IBS) kärsiville ja suolistoyliherkkyydestä tai lääkkeiden käytöstä johtuviin oireisiin. Gelsectan suojaa suolen limakalvoa ja lisää hyödyllisten bifidobakteerien määrää suolistossa.

Gelsectan IBS-oireiden lievittäjänä 

Vaivaavatko sinua ärtyvän suolen oireet, kuten ripuli, vatsakipu, turvotus tai ilmavaivat? Nämä voivat olla kiusallisia oireita, mutta onneksesi ärtyvän suolen oireyhtymän, IBS:n oireita on mahdollista helpottaa. Meiltä löydät Gelsectan-kapselit IBS-oireitasi helpottamaan.

Mitä ovat Gelsectan-kapselit ja mihin niitä käytetään?

Gelsectan-kapselit ovat ärtyvän suolen oireyhtymän, eli IBS:n oireita helpottamaan suunniteltuja kapseleita. Tuote pyrkii suojaamaan suolen limakalvoa ja vähentämään tulehdusta sekä haitallisten bakteerien kasvua suolessa. Gelsectan lievittää ripulia, vatsakipua, turvotusta ja ilmavaivoja muutaman tunnin kuluessa kapseleiden nauttimisesta. IBS:n ohella Gelsectania voi kokeilla myös lääkkeiden sivuvaikutuksena aiheutuvaan ripuliin.


Miten Gelsectan vaikuttaa?

Gelsectan vahvistaa suolistosi solujen tiiviitä liitoksia vähentäen näin suolen läpäisevyyttä. Lisäksi Gelsectan lisää hyödyllisten bifidobakteerien määrää suolistossa estäen näin haitallisten bakteerien kasvua. Yhdessä nämä vaikutukset voivat rauhoittaa vatsasi toimintaa ja vähentää IBS:n oireita.

Miten Gelsectan-kapseleita käytetään ja annostellaan?

Gelsectan-kapselit on suunniteltu aikuisten suolisto-oireita helpottamaan sekä tarvittaessa käytettävinä kuureina, että tarvittaessa ylläpitohoitona. Gelsectan-kapseleita otetaan 1-2 kapselia veden kera kahdesti vuorokaudessa, ennen aamupalaa ja ennen illallista. Tätä jatketaan kuuriluonteisessa käytössä 2-4 viikon ajan. Tarvittaessa voidaan käyttää jatkuvana ylläpitohoitona. Tuote säilytetään huoneenlämmössä, ja se säilyy pakkauksessa merkittyyn päiväykseen asti.


Gelsectan sopii useita erityisruokavalioita noudattaville sillä tuote on gluteeniton, maidoton ja hiivaton eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia.


Mikäli Gelsectan-kapselit eivät auta vatsavaivoihisi tai kyseessä on uusi tai poikkeavan voimakas oire, ole yhteydessä vatsan alueen vaivoihin erikoistuneeseen lääkäriin. Myös mikäli yleisvointisi laskee tai sinulla on muita oireita, konsultoi lääkäriä ennen Gelsectan-kapseleiden käyttöä.

Ksyloglukaani, kasviproteiinit (herneproteiini ja viinirypäleen siemenuute) ja ksylo-oligosakkarit

Tuotetiedot
Pakkauskoko60 kpl
Brändi Gelsectan
Markkinoija Sabora
SKU 9263988
EAN 6430037941689
Tuoteryhmät