Hugo Frosch kuumavesipullo valkoinen

Saatavilla
Vertailuhinta: 12.78 €/ml
23,00 €
30 päivän alin hinta: 23,00 €

Kuumavesipullo Hugo Frosch fleecepäällisellä soveltuu käytettäväksi terapeuttisena välineenä esimerkiksi vilustumiseen, kuukautiskipuihin, kipeytyneisiin lihaksiin, särkyyn ja kramppeihin. Ihanteellinen huonosta ääreisverenkierrosta kärsiville. Kuumavesipullon lämpö saattaa lievittää myös synnytyksen supistelukipua sillä lämpö purkaa kipua molekyylitasolla.

Perinteinen kuumavesipullo on puettu pehmeään ja lämpimään fleecepäälliseen, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Saksalaiset Hugo Frosch – kuumavesipullot ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja käytössä turvallisia; tuotteet turvallisuustestataan säännöllisesti puolueettoman viranomaisen (TÜV) toimesta ja ne ovat tutkitusti haitta-aineettomia. Turvakiinnityksella on kahden vuoden laatutakuu.

Hugo Frosch kuumavesipullon ominaisuuksia

Valmistettu kestomuovista. Turvallisuustestattu; patentoitu turvakiinnitys. Kumiton ja lateksiton. Ei PVC:tä, ftalaatteja tai pehmentimiä. Klassinen malli, kohokuvioitu pinta. Kierrätettävä materiaali. Koko: 1.8 L. Vesisäiliön mitat: 25 x 19,5 cm. Testattu ja valvottu riippumattomissa akreditoiduissa laboratorioissa. CE-vaatimusten mukainen lääkinnällisistä laitteista annetun direktiivin 93/42 ETY luokan 1 mukaisesti. Valmistettu British Standard BS 1970: 2012 –standardilla. Myös laitoskäyttöön soveltuva; steriloinnin kestävä (maks. 100 °C). Ei alle 3 vuotiaille.

Hoito-ohje: Päällinen polyesteriä, pesu 40 °C.

Tuotetiedot
SKU 9503642
EAN 4250098504829
Brändi Hugo Frosch
Markkinoija LabTex Oy
Pakkauskoko1.8 ml
Tuoteryhmät