KETORIN 25 mg 15 fol tabl

4,16 € 4,38 €
Vertailuhinta: 0.31 €/g
Alennettu hinta kirjautuneelle kanta-asiakkaalle.

Ketorin on tulehduskipulääke, joka alentaa kuumetta. Sen vaikuttava aine on ketoprofeeni. Ketorin sopii tilapäisten kipu- ja kuumetilojen, lihas- ja nivelkipujen, päänsäryn, reumasäryn, kuukautiskipujen ja hammassäryn hoitoon.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Vaikuttava aine

KETOPROFEENI

Käyttötarkoitus

Päänsäryn, lihas- ja nivelkipujen, reuma- ja hammassäryn, kuukautiskipujen, flunssan oireiden ja kuumeen hoito.

Annostus

Tavallinen annostus aikuisille ja yli 12-vuotiaille on yksi tabletti 1-3 kertaa päivässä. Alle 12-vuotiaille lapsille vain lääkärin ohjeen mukaan. Jos oireet jatkuvat tai pahenevat, otettava yhteys lääkäriin.

Lääkkeen ottaminen

Tabletti otetaan vesilasillisen kanssa aterian yhteydessä tai sen jälkeen.

Vaikutustapa

Ketoprofeeni ja muut tulehduskipulääkkeet estävät prostaglandiinien muodostumista elimistössä. Prostaglandiinit ovat aineita, joita elimistössä syntyy muun muassa tulehduksen ja vamman yhteydessä. Ne herkistävät hermoja kivulle, voimistavat turvotusta kudoksissa ja nostavat ruumiinlämpöä. Ketoprofeeni vähentää prostaglandiinien määrää, jolloin kipu ja turvotus lievittyvät ja kuume laskee.

Haittavaikutukset

Lääkkeen käytön aikana voi joskus esiintyä mahavaivoja. Jos ilmenee uneliaisuutta, huimausta tai kouristuksia, autolla ei saa ajaa.

Raskaus ja imetys

Lääkäri arvioi lääkkeen käytön raskauden aikana. Ei suositella imetyksen aikana.

Säilytys

Säilytä alle 25 ºC.

Ulkonäkö

Valkoinen tai melkein valkoinen, päällystämätön, jakouurteellinen kapselitabletti, koko 5 x 10 mm. Jakouurre on tarkoitettu vain nielemisen helpottamiseksi eikä jakamiseksi yhtä suuriin annoksiin.

Tuotetiedot

Pakkauskoko14 g
Päiväys 30.11.2025
Brändi Ketorin
Markkinoija Orion
SKU 91165
EAN 6432100056931
Tuoteryhmät