Puhdistamo Athletics Kreatiini-monohydraatti 250g

9,89 €
30 päivän alin hinta: 9,89 €
Vertailuhinta: 0.04 €/g

Puhdistamo Athletics Kreatiini-monohydraatti on tutkitusti puhtain kreatiini Creapure®. Tehostamaan lihaskuntoharjoittelun vaikutuksia. Päivittäiseen käyttöön.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Päivitä suorituskykysi uudelle tasolle!


Puhdistamon Kreatiini antaa lihaksille energiaa peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja räjähtävissä suorituksissa. Kreatiinilla on tärkeä rooli kehon energia-aineenvaihdunnassa.


Ihmiskeho tuottaa luonnollisesti kreatiinia, mutta merkittävä määrä siitä on mahdollista saada vain ravinnosta. Kovaa treenaavalla kehon kreatiinitarve voi olla huomattavasti suurempi, jonka vuoksi kreatiinilisän käyttö voi olla hyödyllistä. Kreatiiniin päivittäinen nauttiminen voi parantaa lihasvoimaharjoittelun vaikutuksia.


Lihassoluissa on adenosiinitrifosfaattia, joka tunnetaan paremmin nimellä ATP. Jotta lihakset jaksavat työskennellä korkealla rasitustasolla, tarvitaan enemmän ATP:tä kuin elimistö pystyy varastoimaan. Kreatiinilisä auttaa muodostamaan nopeasti lisää ATP:tä. Mitä enemmän elimistössä on kreatiinifosfaattia, sitä enemmän ATP:tä voi muodostua lihasten käyttöön. Kreatiini nostaa myös solunsisäisen nesteen määrää.


Creapure® on markkinoiden puhtain kreatiinivalmiste, joka valmistetaan Saksassa. Tuotteen puhtaus ja turvallisuus varmistetaan useassa valmistuksen vaiheessa. Yleisesti kreatiinista löydetyt DCD- ja DHT-epäpuhtaudet on kontrolloitu tiukasti. Kreatiinin parhaat hyödyt saavutetaan muutaman viikon jatkuvalla käytöllä. Tuotteen käyttöä ei tarvitse jaksottaa.


Yksi annos ¾–1 ¼ tl (3–5 g) päivässä, haluamasi nesteen joukkoon.

Ainesosat

Kreatiinimonohydraatti (Creapure®)

Tuotetiedot

Pakkauskoko250 g
Päiväys 25.8.2026
Brändi Puhdistamo
Markkinoija Puhdistamo
SKU 20001509
EAN 6430039223493
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdistamo

Liittyvät Artikkelit